Louise Abbott 25 hetes terhesen szenvedett autóbalesetet: babája mentette meg az életét

2018.10.15. 19:23

Tragikus autóbalesetet szenvedett 25 hetes terhesen a brit nő: meg nem született gyermeke meghalt, de ő mentette meg a nő életét. 

Szörnyű autóbalesetet szenvedett Louise Abbott, amikor 25 hetes terhes volt. A nő autójába 110 kilométer per órás sebességgel száguldott bele egy másik kocsi. Az ütközés ereje megsemmisítő volt, de az anya túlélte a balesetet, gyermeke viszont nem. Louise-nak meg kellett szülnie a halott babáját, mivel nem akarták szervezetét kitenni az orvosok egy császármetszésnek.

Meg nem született gyermeke mentette meg az anya életét - Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

Kiderült, hogy a kislány fogta fel az ütéseket, Louise életét a gyermeke mentette meg. Ha nem lett volna terhes, valószínűleg meghalt volna a balesetben. Az orvosok azonban még egy lesújtó hírrel szolgáltak az anyának és férjének: kiderült, hogy a baleset következtében előfordulhat, hogy nem lehet majd gyermeke, azonban a nő tavaly egy egészséges kislánynak adott életet, akit Averynek neveztek. „Eleinte bűntudatunk volt, de Avery nem helyettesíti majd elhunyt gyermekünket. Ő is a családunk része lesz örökké" - mondta az anya. 

autóbalesethalálgyerekanya