Szinetár Dóra megható sorokkal köszöntötte legnagyobb gyermekét, Marcit

Szinetár Dóra Marci gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, de Szinetár Dóra legnagyobb gyermeke, Marci már elmúlt 22 éves! A színésznő megható vallomást tett követőinek fiáról. 

Szinetár Dóra legnagyobb gyermeke, Marci már betöltötte a 22. életévét, vagyis férfivá cseperedett, habár édesanyjának mindig a kicsi fia marad. A színésznő meghatós sorokkal köszöntötte gyermekét, nagyon büszke rá a színésznő.

Nagyon szereti a természetet, a jó kajákat, a szép helyeket, és a jófej embereket. Őt meg mindenki szereti.

Voksán Virág az anyaságról vallott: nem kiegyensúlyozotthttp://www.life.hu/csalad/20181016-voksan-virag-az-anyasagrol-vallott-nem-kiegyensulyozott.htmlVoksán Virág két hete adott életet első gyermekének, most pedig elárulta, hogyan zajlik azóta az életük. CsaládOrigoMár találgatják, mi lehet a neve Harry herceg és Meghan Markle első gyermekénekhttp://www.life.hu/csalad/20181016-mar-talalgatjak-mi-lehet-a-neve-harry-herceg-es-meghan-markle-elso-gyermekenek.htmlMég csak egy napja, hogy bejelentették: Meghan hercegné és Harry herceg gyermeket várnak. Máris megindultak a találgatások, vajon milyen nevet kap majd a kis jövevény. Család--Debütált babapocakjával Meghan Markle: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181016-debutalt-babapocakjaval-meghan-markle.htmlMeghan Markle a hercegi pár ausztráliai turnéja során babapocakot villantott. Család--Istenes Bence magasra dobta gyermekét, a fotó kiakasztotta a kommentelőkethttp://www.life.hu/csalad/20181016-istenes-bence-magasra-dobta-gyermeket-a-foto-kiakasztotta-a-kommenteloket.htmlKarrierje szárnyal, családi élete felhőtlen - Istenes Bence ennél boldogabb nem is lehetne. Ám most egyik fotójával megosztotta kommentelőit, vannak akik szerint veszélyes mutatványt hajtott végre kisfiával. Család--Liptai Claudia volt férjével, Gesztesi Károllyal való kapcsolatáról beszélthttp://www.life.hu/csalad/20181016-liptai-claudia-volt-ferjevel-gesztesi-karollyal-valo-kapcsolatarol-beszelt.htmlEgy stúdióban tartózkodott a volt és a jelenlegi férj. Liptai Claudia a Sztárban sztár zsűrijében foglal helyet, így volt férjét, Gesztesi Károlyt is bírálnia kell. Vajon mit szól ehhez mostani férje, Pataki Ádám? Liptai elárulta, hogyan működik a családjuk, és milyen a kapcsolata volt társával. Család--Hosszú Katinka közös fotót posztolt öccsével, Ádámmalhttp://www.life.hu/csalad/20181015-hosszu-katinka-kozos-fotot-posztolt-occsevel-adammal.htmlKözösségi oldalán mutatta meg jóképű öccsét, Ádámot Hosszú Katinka. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.