Voksán Virág az anyaságról vallott: nem kiegyensúlyozott

kisbaba Voksán Virág anya kiegyensúlyozottság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voksán Virág két hete adott életet első gyermekének, most pedig elárulta, hogyan zajlik azóta az életük. 

Voksán Virág két hete adott életet első gyermekének, Bence október harmadikán látta meg a napvilágot. Virág a Mokkában osztotta meg az elmúlt időszak tapasztalatait és tanulságait. Elárulta, Beni nagyon jó baba, de esténként sokat sír.

Voksán Virág és kisfia Forrás: Instagram/Voksán Virág
Debütált babapocakjával Meghan Markle: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181016-debutalt-babapocakjaval-meghan-markle.htmlMeghan Markle a hercegi pár ausztráliai turnéja során babapocakot villantott. Család--Istenes Bence magasra dobta gyermekét, a fotó kiakasztotta a kommentelőkethttp://www.life.hu/csalad/20181016-istenes-bence-magasra-dobta-gyermeket-a-foto-kiakasztotta-a-kommenteloket.htmlKarrierje szárnyal, családi élete felhőtlen - Istenes Bence ennél boldogabb nem is lehetne. Ám most egyik fotójával megosztotta kommentelőit, vannak akik szerint veszélyes mutatványt hajtott végre kisfiával. Család--Liptai Claudia volt férjével, Gesztesi Károllyal való kapcsolatáról beszélthttp://www.life.hu/csalad/20181016-liptai-claudia-volt-ferjevel-gesztesi-karollyal-valo-kapcsolatarol-beszelt.htmlEgy stúdióban tartózkodott a volt és a jelenlegi férj. Liptai Claudia a Sztárban sztár zsűrijében foglal helyet, így volt férjét, Gesztesi Károlyt is bírálnia kell. Vajon mit szól ehhez mostani férje, Pataki Ádám? Liptai elárulta, hogyan működik a családjuk, és milyen a kapcsolata volt társával. Család--Hosszú Katinka közös fotót posztolt öccsével, Ádámmalhttp://www.life.hu/csalad/20181015-hosszu-katinka-kozos-fotot-posztolt-occsevel-adammal.htmlKözösségi oldalán mutatta meg jóképű öccsét, Ádámot Hosszú Katinka. Család--Gyanúsan domborodik Berki Mazsi pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20181015-gyanusan-domborodik-berki-mazsi-pocakja.htmlÚgy tűnik, hamarosan bővül Berki Krisztián családja: az egyik közösségi oldalra feltöltött fotón látványosan kerekedik Mazsi pocakja. CsaládOrigoLouise Abbott 25 hetes terhesen szenvedett autóbalesetet: babája mentette meg az életéthttp://www.life.hu/csalad/20181015-louise-abbott-25-hetes-terhesen-szenvedett-autobalesetet-babaja-mentette-meg-az-eletet.htmlTragikus autóbalesetet szenvedett 25 hetes terhesen a brit nő: meg nem született gyermeke meghalt, de ő mentette meg a nő életét. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.