Itt szülhet majd Meghan Markle: ez a szülészet olyan, mint egy ötcsillagos szálloda

2018.10.17. 10:05

Meghan Markle még csak most jelentette be terhességét, de máris a baba nevéről folyik a találgatás, valamint arról, hol fog majd életet adni gyermekének a hercegné: ha itt szül, akkor luxuskörülmények veszik majd körül. 

Természetesen egyelőre nem tudni, hogy Meghan Markle hol fogja majd megszülni gyermekét, de nagy esélye van annak, hogy ugyanazt az intézményt választja majd, mint Katalin hercegné. Ha pedig így lesz, akkor igazi luxuskörülmények között adhat majd életet gyermekének. Egy 36 éves anya, Ana Klemencic Cabuk is ugyanott hozta világra kisbabáját, és beszámolt az ellátásról.

Itt szülhet majd Meghan MarkleForrás: Getty Images

Ő hat napot töltött a Lindo Wing szülészeten, amely 10 ezer fontjába, vagyis átszámítva több mint 3 millió forintjába került. A borsos árért cserébe természetesen minden kényelmi szolgáltatás megtalálható az intézményben, az ellátás pedig olyan, akár egy ötcsillagos szállodában. Hatalmas fürdőszoba, bőséges étel, és délutáni tea is szolgálta az anya kényelmét. Minden szép és tiszta volt. A fürdőszobában minőségi piperecikkek és kozmetikumok voltak. Az ételt étlapról lehetett választani, és minden nap megkérdezték, hogy a férjem és én mit szeretnénk. A szülés napján hatalmas reggelit kaptam. Teljes angol reggeli volt süteményekkel és frissen facsart narancslével. Délutáni tea is volt szendvicsekkel, tortákkal, süteményekkel. Kérhettél pezsgőt is. Vacsorának pedig olyanok közül választhattál, mint a lasagne és panna cotta" - mesélte az anya, aki azt is elmondta, hogy szinte teljesen fájdalommentesen szült, és úgy véli, minden pénzt megért ez az ellátás, így legközelebb is ezt az intézményt fogják választani. 

Meghan Marklekórházszülésgyerekluxus