Itt szülhet majd Meghan Markle: ez a szülészet olyan, mint egy ötcsillagos szálloda

Forrás: Getty Images -
luxus Meghan Markle szülés kórház gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle még csak most jelentette be terhességét, de máris a baba nevéről folyik a találgatás, valamint arról, hol fog majd életet adni gyermekének a hercegné: ha itt szül, akkor luxuskörülmények veszik majd körül. 

Természetesen egyelőre nem tudni, hogy Meghan Markle hol fogja majd megszülni gyermekét, de nagy esélye van annak, hogy ugyanazt az intézményt választja majd, mint Katalin hercegné. Ha pedig így lesz, akkor igazi luxuskörülmények között adhat majd életet gyermekének. Egy 36 éves anya, Ana Klemencic Cabuk is ugyanott hozta világra kisbabáját, és beszámolt az ellátásról.

Itt szülhet majd Meghan Markle Forrás: Getty Images

Ő hat napot töltött a Lindo Wing szülészeten, amely 10 ezer fontjába, vagyis átszámítva több mint 3 millió forintjába került. A borsos árért cserébe természetesen minden kényelmi szolgáltatás megtalálható az intézményben, az ellátás pedig olyan, akár egy ötcsillagos szállodában. Hatalmas fürdőszoba, bőséges étel, és délutáni tea is szolgálta az anya kényelmét.

Teljes angol reggeli volt süteményekkel és frissen facsart narancslével. Délutáni tea is volt szendvicsekkel,

mesélte

Megszületett Pippa Middleton és James Matthews első gyereke http://www.life.hu/csalad/20181016-megszuletett-pippa-middleton-es-james-matthews-elso-gyereke-kisfiu-lett.htmlPippa Middleton és James Matthews első gyereke október 15-én született meg. A kisfiú 3,9 kilóval látta meg a napvilágot. Család--Szinetár Dóra megható sorokkal köszöntötte legnagyobb gyermekét, Marcithttp://www.life.hu/csalad/20181016-szinetar-dora-meghato-sorokkal-koszontotte-legnagyobb-gyermeket-marcit.htmlHihetetlen, de Szinetár Dóra legnagyobb gyermeke, Marci már elmúlt 22 éves! A színésznő megható vallomást tett követőinek fiáról. Család--Balázs Vera, a Survivor szereplője nehezen hagyta ott családját a műsor kedvéérthttp://www.life.hu/csalad/20181016-balazs-vera-a-survivor-szereploje-nehezen-hagyta-ott-csaladjat-a-musor-kedveert.htmlDerekasan küzd a Survivor című műsorban Balázs Vera, azaz Survivor Vera. Az édesanya most elárulta, hogy nehéz szívvel hagyta otthon családját. Család--Voksán Virág az anyaságról vallott: nem kiegyensúlyozotthttp://www.life.hu/csalad/20181016-voksan-virag-az-anyasagrol-vallott-nem-kiegyensulyozott.htmlVoksán Virág két hete adott életet első gyermekének, most pedig elárulta, hogyan zajlik azóta az életük. CsaládOrigoMár találgatják, mi lehet a neve Harry herceg és Meghan Markle első gyermekénekhttp://www.life.hu/csalad/20181016-mar-talalgatjak-mi-lehet-a-neve-harry-herceg-es-meghan-markle-elso-gyermekenek.htmlMég csak egy napja, hogy bejelentették: Meghan hercegné és Harry herceg gyermeket várnak. Máris megindultak a találgatások, vajon milyen nevet kap majd a kis jövevény. Család--Debütált babapocakjával Meghan Markle: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181016-debutalt-babapocakjaval-meghan-markle.htmlMeghan Markle a hercegi pár ausztráliai turnéja során babapocakot villantott. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.