Mariam Nabatanzi ugandai anya, akinek 40 éves korára már 44 gyermeke volt

Forrás: Youtube -
család Uganda anya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtermékenyebb nőként ismert az ugandai Mariam Nabatanzi: 40 éves korára 44 gyermeket szült. 

Mariam Nabatanzi 40 éves ugandai nő azzal vált híressé, hogy elképesztően termékeny: 40 éves korára 44 gyermeket szült. A nőt 12 évesen adták férjhez egy nála 28 évvel idősebb, erőszakos férfihoz. Először 13 évesen szült ikreket, de nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor egyszerre nem egy gyermeknek adott életet. Élete során

18 évig volt terhes, ez idő alatt hatszor szült ikreket, négyszer hármas ikreket, és háromszor négyes ikreket, nyolcszor pedig sima terhessége volt.

Mariam Nabatanzi 40 éves korára 44 gyermeket szült Forrás: Youtube


A 44 gyermeke közül

ma már csak 38 van életben, akiknek többsége még mindig otthon lakik.

Mariam egyedül neveli gyermekeit, de mindig sikerül elegendő ételt tennie az asztalra. A nő élete házassága előtt is tele volt megpróbáltatásokkal: azt állítja, mostohaanyja megpróbálta őt megölni.

Erőszakos férje is megkeserítette a nő életét. A férfinek több felesége volt, azoknak a gyermekeit is Miriam nevelte, amellett, hogy az ő gyermekei is sorban születtek.

Mariam Nabatanzi egyedül neveli gyermekeit, de mindig sikerül elegendő ételt tennie az asztalra Forrás: Youtube

Extrém termékenysége genetikai eredetű,

így hiába kért segítséget hatodik terhessége után az orvosoktól, a szakemberek úgy ítélték meg, hogy bármilyen beavatkozás a nő életébe kerülne. A hiperovuláció miatt – vagyis hogy egy ciklusban több petesejtet termel a szervezet – veszélyes lett volna a fogamzásgátlás az orvosok szerint, ugyanis a meg nem termékenyített petesejtek felhalmozódása halálos is lehet.

A nő természetesen nem vált el férjétől, de a férfi nagyon ritkán látogatja meg a nőt, és segítséget egyáltalán nem nyújt. Ha mégis elmegy, akkor csak este, és távozik, mielőtt a gyermekei megláthatnák őt. Miriam legidősebb fia, a 23 éves Charles 13 éves korában látta utoljára apját - írja az Oddity Central.

Megszületett Deutsch Tamás unokája, Bálinthttp://www.life.hu/csalad/20181018-megszuletett-deutsch-tamas-unokaja-balint.htmlNagypapa lett Deutsch Tamás: a politikus a közösségi oldalán tette közzé a jó hírt. CsaládFotó: Mudra László - OrigoHajós András fia az ifjúsági olimpián indul strandröplabdában, izgulnak értehttp://www.life.hu/csalad/20181017-hajos-andras-fia-az-ifjusagi-olimpian-indul-strandroplabdaban-izgulnak-erte.htmlA Buenos Aires-i ifjúsági olimpián strandröplabdában indult Hajós András fia, Artúr. Az műsorvezető közvetítések hiányában az internetes izgulja végig fia meccset, az időeltolódás miatt éjszaka. Család--Magyar sztáranyukák, akik 25 éves koruk előtt váltak szülővéhttp://www.life.hu/csalad/20181016-magyar-sztaranyak-akik-25-eves-koruk-elott-szultek-gyereket-sarka-kata-szinetar-dora.htmlKorábban már összegyűjtöttünk olyan sztárokat, akik 40 felett szültek. Most épp az ellenkezőjére hoztunk példákat. Nézd meg, kik azok az ismert magyar édesanyák, akik a húszas éveik elején vállalták első gyermeküket. Család--David Beckham lánytestvérének exe kitálalt: nem engedik, hogy meglátogassa közös gyermekükethttp://www.life.hu/csalad/20181017-david-beckham-lanytestverenek-exe-kitalalt-nem-lathatja-kozos-gyermekuket.htmlDavid Beckham testvérének exe megtörte a csendet közösségi oldalán: elárulta, nem engedik, hogy lássa gyermekét. CsaládOrigoIlyen a gazdag mexikói fiatalok élete: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20181017-ilyen-a-gazdag-mexikoi-fiatalok-elete-1.htmlA gazdag mexikói fiatalok élete fényűzésről, álomnyaralásról és luxusautókról szól: fotókon pompás mindennapjaik. CsaládOrigoMegszületett Pippa Middleton és James Matthews első gyereke http://www.life.hu/csalad/20181016-megszuletett-pippa-middleton-es-james-matthews-elso-gyereke-kisfiu-lett.htmlPippa Middleton és James Matthews első gyereke október 15-én született meg. A kisfiú 3,9 kilóval látta meg a napvilágot. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.