Ádám Tamás fiát lelkifurdalás gyötri édesapja halála miatt

2018.10.19. 10:00

Ádám Tamás mindössze 66 évesen távozott az élők sorából, fiát, Nagy Ádámot lelkifurdalás gyötri halála miatt. 

Otthonában találták meg holtan Ádám Tamás színészt, azt viszont nem tudni pontosan, hogy mi okozta halálát. Sajtóértesülések szerint gyógyszermérgezés következtében hunyt el, de ezt az információt egyelőre senki nem erősítette meg. A Família Kft. egykori Szép Károlyától már el is búcsúztak a barátok és a családtagok, egy színházban elevenítették fel a szép emlékeiket. Fia, Nagy Ádám még nem tudta elfogadni édesapja halálát, és ez valószínűleg sokáig így lesz.

Ádám Tamás fiát lelkifurdalás gyötriForrás: MTI/Kallos Bea

Nincs a napnak olyan perce, amikor ne gondolnék rá, ne jutnának eszembe a vele kapcsolatos élményeim" – mondta a Best Magazinnak a Roy és Ádám zenésze. Nem győzte dicsérni édesapját, aki becsületes, igazságos és nagyon jó ember volt.

Apámnak olyan értékrendje volt, amellyel magasra tette a mércét, megpróbálok én is a szerint élni. Ha ezt veszem, nincs hiányérzetem, amiatt viszont gyötör a lelkifurdalás, vajon miben hibáztunk, hogy ez a vég jutott neki. Talán többet kellett volna közelednem hozzá (...) jobban figyelnem kellett volna rá. (...) Gyakran eszembe jut, vajon miért kellett ilyen fiatalon elmennie, de egy biztos, megmarad nekünk, mert mindig bennünk él. A búcsúztatóján a fényképe mellett ott voltak a hamvai is, amit aztán a testvérem vitt haza. Miután otthon szeretett a legjobban lenni, így végső nyugalomra ia az otthonában lelt" – mondta Nagy Ádám.

Nagy ÁdámÁdám Tamáshalállelkiismeret-furdalásapafia