Kapócs Zsóka hat évig küzdött gyermekéért

Forrás: Instagram/Kapócs Zsóka -
anyaság Kapócs Zsóka teherbeesés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kapócs Zsóka hat év próbálkozás után vált édesanyává, most vallott a küzdelmekről, amelyeken keresztülment. 

Kapócs Zsóka anyaként már könnyebben beszél arról a küzdelemről, amit gyermekéért folytatott. Évekig harcolt, hogy teherbe essen, de több akadály is az útjába állt.

harmincesztendősen értem meg arra, hogy lassan szeretnék gyereket,

Blikk

Kapócs Zsóka küzdelmeiről vallott Forrás: Instagram/Kapócs Zsóka

Ebben a hat évben benne van minden magánéleti válság is. Hiszen egy friss kapcsolatban hogyan rukkolsz elő azzal, márpedig ez a helyzet, hogy én gyereket szeretnék” – mondta Zsóka, aki nem akarta húzni az időt, hiszen tudta, hogy ketyeg a biológiai órája.

Egy dolgot láttam magam előtt, hogy nekem lesz kisbabám, és ezért képes vagyok a falon is átmenni, semmi nem érdekel.

A legjobb női könyves karakterek – és amit tőlük tanulhattunkhttp://www.life.hu/csalad/20181023-a-legjobb-noi-konyves-karakterek-es-amit-toluk-tanulhattunk.htmlA modern kortárs irodalom már-már mainstreamnek nevezhető darabjai között is akadnak kifejezetten kiemelkedő könyvek. Ezeken belül is találni olyan női szereplőket, akik tetteikkel, jellemükkel, sorsukkal példaként állnak a felnőtt és fiatal női olvasók előtt. Ezekre hoztunk néhány példát. CsaládOrigoApa lesz a ValóVilág sztárja, Tommyboyhttp://www.life.hu/csalad/20181024-apa-lesz-a-valovilag-sztarja-tommyboy.htmlApa lesz a ValóVilág egykori sztárja, Tommyboy. A közösségi oldalán tette közzé a jó hírt. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huAzt hisszük, mi sosem fogunk megöregedni – Idős énünk üzen nekünkhttp://www.life.hu/csalad/20181015-azt-hisszuk-mi-sosem-fogunk-megoregedni-idos-enunk-uzen-nekunk.htmlFiatalon két kanállal habzsoljuk az életet, nem törődve a holnappal. Amikor már felépítettük az egzisztenciánkat, úgy érezzük, itt az ideje, hogy tartalommal is megtöltsük a mindennapjainkat. Azonban a hétköznapi gondok és igények gyakran felülírják ezt, és elfeledjük, hogy nemsokára megöregszünk. Lássuk, mint mondana nekünk az idős énünk. CsaládOrigoA szülőség nem könnyed játék – 6 módja, hogy levezesd a gyereknevelés okozta stresszthttp://www.life.hu/csalad/20181017-6-modja-hogy-levezesd-a-gyerekneveles-okozta-stresszt-szulokent.htmlA szülői stressz elől nem menekülni kell, hanem megelőzni, feloldani. Ez azért is elengedhetetlen, mert a gyereknevelés rengeteg türelmet, nyugodtságot és kiegyensúlyozottságot igényel, melyeket stresszesen képtelenség elérni. Most mutatunk 6 módszert arra, amellyel csökkentheted a felgyülemlett feszültséget. CsaládOrigoTill Attila megmutatta sosem látott testvérét, Till Ferencet: hasonlítanak egymásrahttp://www.life.hu/csalad/20181023-till-attila-megmutatta-sosem-latott-testveret-till-ferencet-hasonlitanak-egymasra.htmlMég sosem láttuk Tilla testvérét, Ferit, ám ezúttal kivételt tett a műsorvezető és közös szelfit posztolt bátyjával. CsaládOrigoKulcsár Edina összebújós fotót posztolt kisfiával, Medoxszalhttp://www.life.hu/csalad/20181023-kulcsar-edina-osszebujos-fotot-posztolt-kisfiaval-medoxszal.htmlKulcsár Edina néhány hete adott életet kisfiának, Medoxnak. Az egykori szépségkirálynő imádja az anyaság minden percét, amit szívesen meg is oszt követőivel. Ezúttal összebújós fotót mutatott. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.