Elítélték az édesapát, aki csak kólát és édességet adott enni gyermekeinek

kóla börtön család egészség ítélet fogak segély édesség édesapa evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha pénzhez jutott, azonnal alkoholra költötte el az az édesapa, aki kólával és édességgel etette a gyerekeit Franciaországban. A két gyermek egészsége leromlott, a felelőtlen szülő most börtönbe megy. 

Elítélték azt az édesapát, aki nem figyelt gyermekei egészségére, és csak kólával és édességgel, süteményekkel etette őket. Ha pénzhez jutott, alkoholra költötte. A Nordic.Businessinsider erről szóló cikkét az Index szemlézte.

A francia férfi három hónapos börtönbüntetést kapott, gyermekeit erre az időre gyámság alá helyezték. A cikk szerint a francia törvények értelmében a szülőket ilyen esetekben felelősségre lehet vonni a szülői kötelesség elmulasztása miatt, ami bűncselekménynek számít.

Csak édességet kaptak a gyerekek, az apjukat elítélték (Képünk illusztráció) Forrás: Getty Images/Imgorthand/Imgorthand

Az eset Limoges-ban történt. Az írástudatlan apa egy játék nélküli szobában nevelte a három- és négyéves gyermekét, matracon aludtak. A lakásban nem volt hűtőszekrény sem, semmilyen egészséges ételt nem kaptak. A nagyobbik gyermeknek hét tejfoga romlott meg a cukortól, ezeket ki kellett húzni, a kisebb gyermek egyelőre nem beszél. A kicsiket fokozatosan szokatják a számukra ismeretlen ételekhez, például a zöldséghez vagy a húshoz.

Ilyen jóképű férfi vált Ullmann Mónika fiából, Dávidból: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20181028-ilyen-jokepu-ferfi-valt-ullmann-monika-kisfiabol-davidbol.htmlJóképű fiatal férfivá cseperedett Ullmann Mónika fia. Dávid nemcsak helyes, de nagyon tehetséges színész is. Család--Szuper őszi ebéd – Sütőtökös ragu gombával és csirkemellelhttp://www.life.hu/csalad/20181024-szuper-oszi-ebed-sutotokos-ragu-gombaval-es-csirkemellel-recept.htmlHa október, akkor sütőtök. Arról, hogy miért is van igen jó hatással szervezetünkre ez a tökféle, korábban már írtunk. Most az ízlelőbimbók kényeztetésén lesz a hangsúly egy egyszerű, ám annál laktatóbb egytálétel-recepttel. CsaládOrigoFotókon a gazdag szülők gyermekeinek fényűző életehttp://www.life.hu/csalad/20181027-fotokon-a-gazdag-szulok-gyermekeinek-fenyuzo-elete.htmlNincs olyan, amit meg ne tehetnének a gazdag szülők tékozló gyermekei: luxusautókban és tervezői ruhákban mutogatják fényűző életüket. CsaládOrigoKeira Knightley állítja, a Disney mesék ártanak a női egyenjogúságnakhttp://www.life.hu/csalad/20181024-keira-knightley-szineszno-allitja-a-disney-mesek-artanak-a-noi-egyenjogusagnak.htmlKi ne imádná a régebbi és természetesen az újabb Disney meséket, amelyeknek dalai a mai napig a fülünkben csengenek. Ezeket a történeteket előszeretettel hozzuk vissza az életünkbe, amikor a gyermekünkkel újranézzük őket. Azonban az ismert feminista színésznőnek fenntartásai vannak velük kapcsolatban. CsaládOrigoKegyetlen vagy kegyes anyák? – Ókori csecsemőgyilkosságok (18+)http://www.life.hu/csalad/20181024-kegyetlen-vagy-kegyes-anyak-csecsemogyilkossagok-az-okorban.htmlA csecsemőgyilkosságok régebben elfogadottabbak lehettek, mint napjainkban, amikor a fogamzásgátlás számos fajtája ismert. A születésszabályozás egyik igen megosztó módja volt ez, amelyben az újszülötteket legtöbbször az anyáik segítették a másvilágra. CsaládOrigoMég az esküvő előtt megérkezhet a baba Curtiséknélhttp://www.life.hu/csalad/20181025-meg-az-eskuvo-elott-erkezhet-a-baba-curtiseknel.htmlCurtis és a menyasszonya babát terveznek. A kicsi még a jövő nyári esküvő előtt megérkezhet. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.