Főzőműsort készített édesanyjával ez a 2 éves kisfiú

főzés gasztronómia konyha főzőműsor gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően aranyos videót készített egy édesanya a 2 éves kisfiával. A fiú szakácsként tündököl, egymás után kéri az alapanyagokat, majd a massza végül tortává áll össze.

"Kérem a vajat! Köszönöm" - mondja a videóban az a kétéves kisfiú, aki édesanyjával forgatott egy videót. A mini főzőműsorban a kis Roman magabiztosan néz a kamerába, fakanalával kavarja össze a vajat, a cukrot és a különféle hozzávalókat, hogy végül torta legyen belőle. Akár egy igazi főzőműsorban - írja a Tettybetty.com.

Valahogy így kezdhették a MasterChef Junior versenyzői is, akik hétről hétre megmutatják, hogy fiatal koruk ellenére helyt tudnak állni a konyhában. A kis Romant még segíti az édesanyja, feltöri a tojást, odaadja a hozzávalókat, a kisfiú pedig a végén cukordíszekkel árasztja el a süteményt.

A videó hihetetlenül aranyos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.