Székhelyi József a családja körében töltötte utolsó napjait

Forrás: MTI/Kallos Bea -
halál elmúlás család tüdőrák Székhelyi József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben hunyt el Székhelyi József Jászai Mari-díjas színművész. Lánya, Fruzsina megrendítő szavakkal írta le, milyenek voltak az apja utolsó napjai. 

"Aki csak szerette, a felesége, az édesanyám, a hat gyereke, az unokatestvérünk, néhány barátja, a rabbi, mind bejöttek hozzá. Ettünk-ittunk, vele és persze egymással is beszélgettünk. Szerdán, augusztus 22-én következett be, amitől annyira rettegtünk" - mesélte a Story magazinnak Fruzsina, Székhelyi József lánya. A Jászai Mari-díjas színművész augusztusban hunyta le örökre a szemét, tüdőrákkal küzdött.

Székhelyi József békében ment el Forrás: MTI/Kallos Bea

Nem szeretett volna méltóságától megfosztottan meghalni, nem akarta, hogy elhatalmasodjon rajta az agónia. "Békében, szeretettel a szívében hunyta le örökre a szemét, ebben biztos vagyok" - emlékezett vissza a lánya, aki még édesapja mellé bújt a halálos ágyán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.