Sebestyén Balázs megmutatta a családját: így kirándultak az őszi napsütésben

család ősz Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán mutatja meg a közösségi médiában a családját Sebestyén Balázs, ám az őszi időjárás őket is a szabadba csábította, és ennek alkalmából egy szuper családi montázst készítettek.

Ölelkező gyerekek és összebújó szülők - így töltötték a szabadban az időt Sebestyén Balázsék.

Ritka, hogy a rádiós műsorvezető családi fotót posztol a közösségi oldalára, ezért is örültek ennyire a rajongók. Balázs gyönyörű feleségétől pedig mindenki elájult.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ősz!❤️❤️ #ősz#love #loveyou #loves #autumn #family #csakacsalád

Sebestyenbalazsofficial (@sebestyenbalazs_official) által megosztott bejegyzés,

Pápai Joci bevallotta: az egyik rokonuk bánatában sírt az esküvőjükönhttp://www.life.hu/csalad/20181031-papai-joci-bevallotta-az-egyik-rokonuk-banataban-sirt-az-eskuvojukon.htmlA Sztárok és párok című műsorban láthatják a nézők Pápai Jocit és feleségét, Anitát. Elmesélték, hogy az esküvőjükön nem minden pillanat volt felhőtlen, hiszen az egyik rokon bánatában, és nem örömében sírt. Család--19 éves öccsével, Tamással fotózták Radics Gigithttp://www.life.hu/csalad/20181031-19-eves-occsevel-tamassal-fotoztak-radics-gigit.htmlRadics Gigi megmutatta az öccsét: Tamás 19 éves, és nagyon jóképű. Család--Beszéljünk őszintén az elmúlásról! - A gyermekek és a gyászhttp://www.life.hu/csalad/20181030-beszeljunk-oszinten-az-elmulasrol-gyermekek-es-a-gyasz.htmlHalottak napján a legtöbb család megemlékezik elhunyt hozzátartozóiról, szeretteiről. Ebben az időszakban elkerülhetetlen, hogy a kisgyermekek is szembesüljenek az elmúlással, az élet végességével. Vajon hogyan érdemes szülőként ehhez a témához közelítenünk? Hány éves kortól szabad temetésre vinnünk gyermekeinket? Hogyan segíthetjük őket gyászuk feldolgozásában? Kérdéseimre Singer Magdolna író, újságíró, mentálhigiénikus szakember, gyászterapeuta adta meg a választ. CsaládOrigoLiptai Claudia rendkívül aranyos fotókon mutatta meg családjáthttp://www.life.hu/csalad/20181101-liptai-claudia-rendkivul-aranyos-fotokon-mutatta-meg-csaladjat.htmlA napokban lett kétéves Liptai Claudia és Pataki Ádám cukrász kisfia. A műsorvezető számos családi fotót töltött fel az Instagram-oldalára, amelyeken látszik, mennyire boldog. CsaládOrigoSzinetár Dóra nyilvánosan szoptatott, kiakadtak a kommentelőkhttp://www.life.hu/csalad/20181101-szinetar-dora-nyilvanosan-szoptatott-kiakadtak-a-kommentelok.htmlRosszindulatú kommentelőkkel találta magát szembe Szinetár Dóra színésznő. Azért támadták, mert nyilvánosan szoptatta a kisfiát, erről pedig fotót is feltöltött a közösségi oldalára. Néhány kommentelő azonban megvédte, kiálltak mellette. CsaládOrigoKislányával, Zoéval szelfizett Ganxsta Zolee: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181031-kislanyaval-zoeval-szelfizett-ganxsta-zolee.htmlGanxsta Zolee tündéri fotót osztott meg a kislányáról a közösségi oldalán. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.