Ilyen tündéri Voksán Virág egy hónapos kisfia, Beni

baba kisfiú Voksán Virág család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónapos lett Voksán Virág kisfia, Beni, akiről a büszke édesanya most egy közeli fotót is mutatott.

Egy hónapja látta meg a napvilágot Voksán Virág kisfia. A szülés nem volt problémamentes, mivel ferde fekvésű volt a baba, császármetszésre volt szükség.

A tündéri újszülöttről már láthattunk egy fotót, de a sztáranyuka most végre egy közeli képet is mutatott. Beni hatalmas szemekkel néz a kamerába, a rajongók pedig teljesen elolvadtak a látványtól.

A hűtlenség nemcsak a kapcsolatodat, de gyermeked életét is tönkreteszihttp://www.life.hu/csalad/20181031-igy-teszi-tonkre-gyermeked-eletet-a-megcsalas-hutlenseg.htmlNagyfokú naivság azt gondolni, hogy minden házasság örökké fog tartani. A párkapcsolati problémákra azonban a hűtlenség nem megoldás, főleg abban az esetben nem, ha gyermekek is vannak. A következőkben adunk egy kis ízelítőt abból, hogy milyen módon teheti tönkre a gyermekek életét, ha a megcsalás felüti a fejét a családjában. CsaládOrigoMegszületett VV Tivy kislányahttp://www.life.hu/csalad/20181103-megszuletett-vv-tivy-kislanya-berki-tiffany-loreta.htmlMegszületett VV Tivy kislánya. A VV-szereplő még a terhesség ideje alatt hagyta el gyermeke anyját, aki a szüleihez költözött. A celeb akkor arról beszélt, a féltékenység tette tönkre a kapcsolatukat, de így is gondos édesapja lesz gyermekének. Család--A tökéletes hétvégi ebéd: 30 perc alatt kész a fűszeres vegán bableveshttp://www.life.hu/csalad/20181030-a-tokeletes-hetvegi-ebed-30-perc-alatt-kesz-fuszeres-vegan-bableves-recept.htmlEz az egytálétel gyorsan és könnyen elkészíthető, no meg persze igen laktató is. Sűrűbb, mint a hagyományos bableves, ugyanakkor semmiféle állati eredetű hozzávalót nem tartalmaz. Nézd meg, hogyan készül! CsaládOrigoBerki Krisztián kitálalt: ilyen a viszony Mazsi és Hódi Pamela közötthttp://www.life.hu/csalad/20181103-berki-krisztian-elmondta-ilyen-a-viszony-mazsi-es-hodi-pamela-kozott.htmlSokáig ment az adok kapok Berki Krisztián exe, kislánya édesanyja, Hódi Pamela és szerelme, Mazsi között. De arról, hogy most hogy jön ki egymással a két nő, Berki a Mokkában beszélt. CsaládOrigoKasza Tibi felesége hamarosan szül? Elkészíttette szülőszobai frizuráját: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181102-kasza-tibi-felesege-hamarosan-szul-elkeszittette-szuloszobai-frizurajat-foto.htmlKasza Tibi édes fotót posztolt a feleségéről evés közben: elárulta, hogy Manker már a szülőszobai haját is elkészíttette. CsaládOrigoSebestyén Balázs megmutatta a családját: így kirándultak az őszi napsütésbenhttp://www.life.hu/csalad/20181102-sebestyen-balazs-megmutatta-csaladjat-igy-kirandultak-az-oszi-napsutesben.htmlRitkán mutatja meg a közösségi médiában a családját Sebestyén Balázs, ám az őszi időjárás őket is a szabadba csábította, és ennek alkalmából egy szuper családi montázst készítettek. CsaládFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.