47 évesen szülte meg első gyermekét a szépségkirálynő, Kenya Moore

anyaság szülés szépségkirálynő Kenya Moore család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második afroamerikaiként nyerte meg a Miss USA szépségversenyt Kenya Moore, aki a napokban adott életet első gyermekének 47 évesen. 

„Ha azt akarod, hogy Isten nevessen, csinálj egy tervet... Nem fog sokáig tartani” – írta a fotójához Kenya Moore, aki második afroamerikai nőként nyerte meg a Miss USA versenyt, és a napokban hozta világra első gyermekét 47 évesen. Az említett fotót a szülőszobából posztolta közösségi oldalára – írja a CNN.

Nem sokkal később megosztotta a világgal, hogy megszületett a lánya: Brooklyn Doris. Férje, Marc Daly is bent volt vele a szülőszobában. „Sok vért veszítettem, így nagyon gyenge vagyok, de mindketten sok erőt adtak nekem” – célzott a szépségkirálynő újszülött lányára és férjére.

Teljesen eltérő személyiségek különböző korokból, mégis ugyanaz az egy nő: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20181105-teljesen-eltero-szemelyisegek-kulonbozo-korokbol-megis-ugyanaz-az-egy-no-fotok.htmlTe hogy éreznéd magad, ha különböző korokban élt és még különbözőbb történetekkel bíró nők bőrébe bújhatnál egy-egy fotó erejéig? Zavartan, feszülten, netán megilletődötten? Nos, van egy hölgy, Sarah Hasbi, aki időt és energiát nem sajnálva kreált magának lényegében egymástól teljességgel eltérő személyiségeket. CsaládOrigoAngelina Jolie és Brad Pitt bíróság elé állnak: a gyerekek felügyeletében döntenek majd http://www.life.hu/csalad/20181106-angelina-jolie-es-brad-pitt-birosag-ele-allnak-a-gyerekek-felugyeleteben-dontenek-majd.htmlAngelina Jolie és Brad Pitt nemsokára bíróság elé állnak, hogy rendezzék a gyerekek felügyeletének kérdését, és a közös ingatlanjaik elosztását. Család--Terhességéről nyilatkozott Liluhttp://www.life.hu/csalad/20181105-terhessegerol-nyilatkozott-lilu.htmlMa jelentette be Lilu, hogy második gyermekét várja. A közösségi oldalán nem árult el bővebbet a terhességéről, most azonban a Fókusznak nyilatkozott a babavárásról. Család--Megszületett Josh Brolin és Kathryn Boyd első közös gyermeke: videóhttp://www.life.hu/csalad/20181105-megszuletett-josh-brolin-es-kathryn-boyd-elso-kozos-gyermeke.htmlJosh Brolin színész Instagram-oldalán jelentette be a hihetetlen örömhírt, vagyis azt, hogy megszületett a harmadik gyermeke. Család--Kollányi Zsuzsinak részleges terhességmegszakítást javasolt az egyik orvoshttp://www.life.hu/csalad/20181105-kollanyi-zsuzsinak-reszleges-terhessegmegszakitast-javasolt-az-egyik-orvos.htmlKollányi Zsuzsi hónapokig titkolta, hogy ikrei születtek, ami nem is csoda: hihetetlenül problémás volt a terhessége. Ma már azonban bátran beszél a megpróbáltatásokról, hiszen mindkét fia jól van. CsaládOrigoErzsébet királynő meghívta Meghan hercegné édesanyját karácsonyrahttp://www.life.hu/csalad/20181105-erzsebet-kiralyno-meghivta-meghan-hercegne-edesanyjat-karacsonyra.htmlA Sandringham-kastélyban ünnepli a karácsonyt II. Erzsébet királynő és a közeli család. Harry herceg feleségének, a várandós Meghan hercegnének nem Angliában él a családja. A királynő egy meglepően megható gesztust tett a hercegné felé: meghívta az édesanyját a norfolki kastélyba. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.