Angelina Jolie és Brad Pitt bíróság elé állnak: a gyerekek felügyeletében döntenek majd

Brad Pitt gyerekek Angelina Jolie felügyelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie és Brad Pitt nemsokára bíróság elé állnak, hogy rendezzék a gyerekek felügyeletének kérdését és a közös ingatlanjaik elosztását. 

Habár Angelina Jolie és Brad Pitt már több mint két éve jelentették be, hogy elválnak útjaik egymástól, hivatalosan egyelőre nem sikerült lezárni a kapcsolatukat. Szakításuk nem várt módon botrányokkal kezdődött, hiszen Brad Pittet sok mindennel vádolta egykori felesége, például a gyermekek bántalmazásával is.

Angelina Jolie és Brad Pitt a gyerekek felügyelete miatt fordult bírósághoz Forrás: AFP/Leon Neal

Abban végül sikerült megegyezniük, hogy a nyilvánosság kizárásával folytatják tovább a válásukat, ám mindent nem tudnak eltitkolni. A TMZ információi szerint a következő hónap elején, vagyis

december negyedikén kerül sor egy újabb tárgyalásra, ahol főleg a gyerekeik felügyeletéről lesz szó.

Habár a pár kötött erről egy ideiglenes megállapodást, úgy tűnik, végül mégis bíró dönt majd ebben a kérdésben is. Míg Angelina Jolie teljes felügyeletet szeretne, addig Brad Pitt megosztottat, így nem lesz egyszerű igazságot tenni, de nem csak ebben jutnak majd nehezen dűlőre: a közös tulajdonokról is határozni kell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.