Hódi Pamela magára tetováltatta kislánya egyik rajzát

édesanya Hódi Pamela rajz Berki Natasa Zselyke család tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg sok anyuka kacérkodik a gondolattal, hogy magára tetováltassa gyermeke egyik kedves kis rajzát. Hódi Pamela most megtette, és egy videóban meg is mutatta a többi tetoválásával együtt.

„Ahogy az Insta-storymban is láthattátok, ma tetováltatni voltam, ahova Bence is elkísért engem” – kezdi Instagramra feltöltött videóját Hódi Pamela, aki meg is mutatta, milyen motívumokat varratott magára.

Az ábrák között szerepel egy dátummal ellátott naplemente, a kutyusuk, valamint egy megható kép is, amelyet Berki Krisztiánnal közös kislánya, Natika rajzolt.

„Körülbelül egy éve rajzolta nekem Nati, és ezt a storyt nagyon-nagyon megsirattuk, mert azt mondta nekem, hogy anya, én mindig ott leszek a te szívedben” – mesélte Hódi Pamela, aki az eredeti rajzot is megmutatta, amelyet egyébként az ágya mellett tart.

Harc a koraszülöttekért – Interjú a Koraszülöttekért Országos Egyesület elnökévelhttp://www.life.hu/csalad/20181109-interju-a-koraszulottekert-orszagos-egyesulet-elnokevel.htmlFöldvári Nagy Zsuzsi tizenegy évvel ezelőtt egy 610 grammos babának adott életet, akiből mára átlagos kiskamasz cseperedett. A koraszülés traumája után Zsuzsi úgy döntött, megpróbál segíteni a hasonló élethelyzetet átélt szülőknek. Nevéhez fűződik a Koraszülöttekért Országos Egyesület létrehozása. Zsuzsit önkéntes munkájáról, eredményekről és nehézségekről egyaránt kérdeztem. CsaládOrigoBorbély Alexandra és Nagy Ervin a gyerekvállalásról vallottakhttp://www.life.hu/csalad/20181112-borbely-alexandra-es-nagy-ervin-a-gyermekvallalasrol-vallottak.htmlBorbély Alexandra és Nagy Ervin készek arra, hogy kapcsolatukat új szintre emeljék, már többször is szóba került köztük a gyerekvállalás, de egyelőre még nem fognak bele a babaprojektbe. Elárulták, miért. Család--Így örül születendő testvérének Lilu 9 éves kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20181111-igy-orul-szuletendo-testverenek-lilu-9-eves-kisfia-david.htmlAhogy megírtuk, második gyermekét várja Lilu. A műsorvezető már régóta szeretett volna egy kistestvért a 9 éves fiának, Dávidnak. Család--Videót posztolt Farkasházi Réka: így pelenkázza a kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20181111-videot-posztolt-farkashazi-reka-igy-pelenkazza-a-kislanyat-tamarat.htmlRitkán mutatja meg szeretteit Farkasházi Réka, ám most kivételt tett, és a lányáról, a júniusban született kis Tamaráról készült videót töltött fel a közösségi oldalára. Család--Megszületett Kate Upton babájahttp://www.life.hu/csalad/20181111-megszuletett-kate-upton-fehernemumodell-babaja.htmlVilágra jött Kate Upton kislánya. A hírek szerint a baba és a mama egyaránt jól vannak. CsaládOrigoSzinetár Dóra fotót mutatott a kislányáról és a kisfiárólhttp://www.life.hu/csalad/20181110-szinetar-dora-fotot-mutatott-kislanyarol-es-kisfiarol.htmlImád édesanya lenni Szinetár Dóra színésznő. Most egy hihetetlenül aranyos fotót mutatott a rajongóinak a kislányáról és a kisfiáról. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.