Nagymamája után Annának nevezi el születendő kislányát a Viszkis

Forrás: MTI/Balázs Attila -
Viszkis kislány Ambrus Attila gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attila elárulta, párjával, Rékával kislányt várnak, akit a nagymamájáról fognak elnevezni.

Hamarosan édesapa lesz Ambrus Attila, aki már alig várja, hogy végre a kezében tarthassa újszülött gyermekét. Feleségével, Rékával kislányt várnak, akit már el is neveztek: a Viszkis nagymamája után az Anna nevet fogja kapni.

Nem titkolom, nagy vágyam volt, hogy lányunk legyen. Egy fiúnak is ugyanúgy örültem volna persze, de tisztában vagyok vele, ha egy fiú az én lázadó énemet örökli, hát akkor a Jóisten irgalmazzon a szüleinek, bizonyára jócskán akadtak volna nehézségeink a nevelésével” – nyilatkozta Ambrus a Story magazinnak.

A pár elárulta, régóta szerettek volna babát, de csak a lombikprogram során jött össze a kicsi. Réka egyébként veszélyeztetett terhes, gerincproblémái miatt a szülés sem lesz könnyű számára.

Elméletben mindenre felkészültünk tehát, de hogy miként működünk majd a valóságban, azt nem tudhatjuk. Szívből reméljük, hogy nem lesz semmi gond. Engem már az is jó érzéssel tölt el, hogy Attila ennyire érdeklődő és ilyen felkészülten várja a picit” – magyarázta a leendő anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.