Harmadik gyermeküket várja Kis Grófo és felesége, Tünde

Kis Grófo anyaság Születés család apaság gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas örömhírről számolt be közösségi oldalán Kis Grófo. Feleségével, Tündével harmadik gyermeküket várják.

Nagyon fiatalon szeretett egymásba Kis Grófo és szerelme, Tünde. A lány még csak 15 éves volt, az énekes pedig 18. Egy korábbi cikkünkben megírtuk, hogy nem bírták kivárni a 2 hónappal később esedékes esküvőt, így a roma szokások szerint megszöktette menyasszonyát.

Azóta már két gyermekük született, most pedig a Facebookon jelentették be, hogy érkezik a harmadik csemete.

"Kedves Rajongók! Itt az ideje, hogy veletek is megosszuk az örömünket! Hamarosan újra átélhetünk egy olyan dolgot, ami az ember életében én azt gondolom, hogy a legszebb dolog! Nincs annál szebb dolog, ha látjuk a gyerekeinket előttünk felnőni! Nekünk ők adják az ambíciót és az örömöt az életben! Hamarosan bővülni fog a kis családom egy kis csöppséggel! Tisztelettel: Tünde & Kis Grófo" - írta a közösségi oldalán az énekes.

Rémálom a gyerekszobában – Az éjszakai lidércnyomás okai és feloldásahttp://www.life.hu/csalad/20181119-az-ejszakai-lidercnyomas-remalmok-okai-es-feloldasa-gyermekkorban.htmlÉjszaka üvöltve, sikoltozva találjuk gyermekünket az ágyában, kezeivel hadonászik, kis teste nedves az izzadságtól. Hiába ülünk le mellé, öleljük át, képtelenek vagyunk megnyugtatni. A lidérces és rémálmok még a felnőttek életét is megnehezítik, a kisgyerekekét pedig egyenesen megkeserítik. Ők ugyanis még a meséket sem tudják élesen elválasztani a valóságtól, így a nyomasztó és félelmetes álmokból felriadva nem csodálkozhatunk, ha még hosszú percekig képtelenek megnyugodni. Nézzük meg az okokat és a lehetséges segítségeket. CsaládOrigoCseke Katinka megmutatta nagylányát, Pannáthttp://www.life.hu/csalad/20181121-cseke-katinka-megmutatta-nagylanyat-pannat.htmlCseke Katinka nagylányával, Pannával szelfizett. CsaládOrigoMeghan hercegné egy jótékonysági eseményen mutatta meg a pocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20181120-meghan-hercegne-egy-jotekonysagi-esemenyem-mutatta-meg-pocakjat.htmlElső gyermekét várja Harry herceg és Meghan hercegné. A pár a napokban egy jótékonysági rendezvényen vett részt, a hercegné pedig látni engedte, mennyire nagyot nőtt a pocakja Ausztráliában tett utazásuk óta. Család--A gyerekjogok világnapján kékbe öltözik a fél világhttp://www.life.hu/csalad/20181120-a-gyerekjogok-vilagnapjan-kekbe-oltozik-a-fel-vilag.htmlMinden gyermeknek joga van a biztonsághoz, tiszta ivóvízhez, élelmiszerhez, orvosi ellátáshoz, az egyszeri és megismételhetetlen gyerekkorhoz - mondja ki ENSZ gyermekjogi egyezménye, amelyet 1989-ben ezen a napon írtak alá. Így kedden kékbe öltözik a fél világ, hogy a gyermekjogokra hívják fel a figyelmet. CsaládAFPEzek kerüljenek idén az adventi naptárba – cuki meglepetésekhttp://www.life.hu/csalad/20181116-ezek-keruljenek-iden-az-adventi-naptarba-meglepetes-es-ajandek-otletek.htmlAz adventi időszak talán a gyerekek számára a legizgalmasabb. Minden reggel valami apró meglepetés várja őket az adventi naptárban, a lakás egyre díszesebb, készül a mézeskalács, jön a téli szünet, majd egyszer csak ott a csodásan feldíszített karácsonyfa. Az adventi kalendáriumra korábban már adtunk szuper ötleteket, most következzenek a belevalók. CsaládOrigoKatie Price anyagi gondokkal küzd: gyerektartást követel fia apjátólhttp://www.life.hu/csalad/20181120-katie-price-anyagi-gondokkal-kuzd-gyerektartast-kovetel-fia-apjatol.htmlKatie Price gyerektartást követel 16 éves fia apjától: a különleges igényű Harvey nevelése ugyanis sok pénzbe kerül. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.