Először mutatta meg csodaszép lányait Dolhai Attila: fotó

lány Dolhai Attila család karrier gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dolhai Attila csak ritkán mutatja meg családját a nyilvánosság előtt. Most azonban úgy döntött, bevállal egy címlapfotózást gyönyörű lányaival.

Dolhai Attila boldog családapa, ám elismeri, volt olyan időszak, amikor a munkájának élt és a családjával sokkal kevesebbet foglalkozott.

Luca születése után jó darabig együtt utaztunk mindenhova, hármasban mentünk közös programokra. Aztán egyre több szerepet kaptam a Budapesti Operettszínházban, és most, így visszanézve, bevallom, lemaradtam Luca első tíz évéről. Majd építkezni kezdtünk, és a munkálatok, a színház miatt a középső lányunk, Emma első éveit sajnos kihagytam” – magyarázta a Story magazinnak.

A gyereknevelés addig szinte teljes egészében a feleségére hárult. Szerencsére Viktóriának sikerült rádöbbentenie négy évvel ezelőtt, hogy ez nem mehet így tovább. Azóta nem vállalt több musicalszerepet és minden szabadidejét a családjának szenteli.

Akkor bizonyos értelemben visszakaptuk aput. Azóta sokkal többet vagyunk vele. Épp a minap utaztunk el pár napra ötösben a Balatonhoz, és arról beszéltünk, hogy milyen régen nem voltunk pihenni így, együtt” – meséli a színész nagyobbik lánya, a 15 esztendős Luca.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.