hűtlenség sztárok Klausmann Viktor megcsalás félrelépés Pásztor Anna Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számtalan tényező vezethet odáig, hogy valaki félrelépjen: bizonytalanság az adott kapcsolatban, önmagával szembeni kétségek, poligám életfelfogás... stb. Vannak, akik bevallják tettüket, és belátják, hogy le kell zárni aktuális kapcsolatukat, de olyanok is akadnak, akik lebuknak. Korábbi cikkünkben már írtunk azokról a magyar sztárokról, akiket megcsaltak, most következzenek azok a hírességek, akik hűtlenek voltak.

Pásztor Anna

Az Anna and the Barbies énekesője 27 éve él boldog kapcsolatban Balázzsal, akivel saját bevallása szerint gyakran meg is csalták egymást. Ám ezek a félrelépések a másik tudtával történtek. Sokszor előfordult ugyanis, hogy egymástól távol voltak kénytelenek élni egy darabig, ekkor pedig sem Annát, sem párját nem kötötte testi hűség. Szerelmük és barátságuk erősebb volt annál, hogy a féltékenység felüthette volna a fejét. Mivel többször is előfordult, hogy ismerték egymás aktuális partnerét, sőt meg is beszélték ezeket a kapcsolatokat. Anna állítja, az élet egy nagy játék, és ők így érzik jól magukat, az effajta szabadságuknak pedig a gyerekek érkezése sem vetett véget.

Pásztor Anna 27 éve él boldog kapcsolatban Balázzsal, akivel gyakran meg is csalták egymást Forrás: FEM3

Klausmann Viktor

Molnár Anikóval – aka VV Anikó, aka Nagy Ő – csupán egy hónapot tartott a műsorvezető kapcsolata, ám ez a négy hét is elég volt arra, hogy két volt barátnőjével is megcsalja a párját. Amikor a félrelépések kiderültek, Anikó azonnal szakított a férfival.

Amikor a félrelépések kiderültek, VV Anikó azonnal szakított Klausmann Viktorral Forrás: Facebook/Mokka

Rékasi Károly

A színész 28 éven át volt mintaférj és természetesen családapa, de pár éve ezt felrúgta. Szerelmes lett kolléganőjébe, Pikali Gerdába. Hónapokon át tartott a titkos viszony, majd Enikő rákérdezett, hiszen érezte, hogy valami nincs rendben, Rékasi pedig őszintén színt vallott. Még tettek próbálkozást, hogy megmentsék a házasságukat, de végül a válás mellett döntöttek.

Rékasi Károly és Détár Enikő végül a válás mellett döntöttek Fotó: Mudra László [origo]

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.