Tündéri hajas babán ámul az internet

frizura baba haj cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tündéri egy hónapos, walesi hajas babán ámul a világ: a kis Emily haját már az ultrahangfelvételen is látni lehetett.

Nemrég írtunk egy elképesztően cuki japán kisfiúról, akit óriási hajkoronával áldott meg a természet, most pedig egy újabb kis hajas babán ámul az internet. A szülők állítják, Emily haja már az ultrahangos felvételen is jól látható volt, de mégis meglepődtek rajta, amikor a kicsi világra jött.

Azóta bármerre is sétáljon a család, szinte lépten-nyomon megállítják őket a járókelők, hogy rácsodálkozzanak Emilyre.

A haja születése óta folyamatosan nő. Ma már a füleit is teljesen eltakarja, és a nyakáig ér. Emlékszem, nemrég orvosnál jártunk, és a vizsgálóba több orvos is bejött csak azért, hogy láthassa ezt a kis csodát" – mesélte a Story Trendernek a kislány édesanyja, Nathalie.

Ő a kis Emily Forrás: Facebook/Natalie Elizabeth Binsted
Drogok, amiket a gyereked akár legálisan is kipróbálhat http://www.life.hu/csalad/20181122-drogok-kabitoszerek-amiket-a-gyereked-akar-legalisan-is-kiprobalhat.htmlAz addikció mint hajlam örökölhető. Ám az esetek nagyrészében nem a függőség megélése miatt nyúlnak drogokhoz a fiatalok. Azt gondolod, hogy a herointól és az LSD-től kell féltened a gyerekedet? Hatalmasat tévedsz! Nézzük meg, melyek azok a drogok, amelyekhez könnyűszerrel hozzájuthat bárki, a tizenévesek pedig előszeretettel élnek is velük. CsaládOrigoStohl András: "Nyugodtan szeretnék élni"http://www.life.hu/csalad/20181123-stohl-andras-nyugodtan-szeretnek-elni.htmlStohl András elárulta, elégedett mostani, nyugalmas életével és egyáltalán nem hiányoznak neki a hatalmas bulik. Életének azt a korszakát már lezárta. CsaládOrigoHarmadik gyermeküket várja Kis Grófo és felesége, Tündehttp://www.life.hu/csalad/20181121-harmadik-gyermekuket-varja-kis-grofo-es-felesege-tunde.htmlHatalmas örömhírről számolt be közösségi oldalán Kis Grófo. Feleségével, Tündével harmadik gyermeküket várják. CsaládOrigoKatie Price anyagi gondokkal küzd: gyerektartást követel fia apjátólhttp://www.life.hu/csalad/20181120-katie-price-anyagi-gondokkal-kuzd-gyerektartast-kovetel-fia-apjatol.htmlKatie Price gyerektartást követel 16 éves fia apjától: a különleges igényű Harvey nevelése ugyanis sok pénzbe kerül. Család--Constance Hall ausztrál blogger anyatejet itatott a férjévelhttp://www.life.hu/csalad/20181119-constance-hall-ausztral-blogger-anyatejet-itatott-ferjevel.htmlHét közös gyermekük van, de az apa még sosem kóstolta az anyatejet. Ezen sürgősen változtatott az ausztrál blogger, Constance Hall, és itatott férjével egy kanállal. CsaládOrigoCsaládon belüli erőszak: minden ötödik magyar nő érintetthttp://www.life.hu/csalad/20181115-csaladon-beluli-eroszak-nane-interju.htmlPár nap múlva kezdetét veszi a 16 Akciónap a Nők Elleni Erőszak Ellen elnevezésű nemzetközi programsorozat. A kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet a nők elleni erőszak minden formájára, és szolidaritásra buzdítson az áldozatokkal. Az eseménysorozat egyik fő szervezője a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület. Ennek kapcsán a NANE kommunikációs tanácsadójával, Ötvös Veronikával beszélgettem a családon belüli erőszak témájáról. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.