Kiszel Tündét megható fotóval köszöntötte a lánya születésnapja alkalmából

életkor Kiszel Tünde család Donatella születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban ünnepelte a születésnapját Kiszel Tünde. A naptárdíva lánya, Donatella egy szívmelengető családi fotóval köszöntötte édesanyját. 

Úgy tűnik, nagy boldogságban telnek az év utolsó hónapjai Kiszel Tündénél. Nemrégiben beszámoltunk róla, hogy a naptárdíva elkészítette 2019-es naptárát, amelyet nagyon vártak a rajongói. A naptár már 18 éve jelenik meg.

Most pedig a lánya köszöntötte egy megható fotóval születésnapja alkalmából. A képen Kiszel Tünde tartja a kis Donatellát a karjában. A díva 59 éves lett.

A gyermekkori elhízás nem csak esztétikai probléma http://www.life.hu/csalad/20181122-gyermekkori-elhizas-nemcsak-esztetikai-problema.htmlMenzareform ide, mindennapos testnevelés oda, az elhízott gyerekek száma egyre riasztóbb méreteket ölt. Hogyan előzhetjük meg a gyerekkori elhízást? Miért baj, ha dundi a gyerek? Mit kezdjünk a válogatós csemeténkkel? A gyermekkori elhízás témájáról dr. Döncző Margit gyermekgyógyász-obezitológust kérdeztem. CsaládOrigo42 évesen babát vállalhat Szögeczki Ágihttp://www.life.hu/csalad/20181126-42-evesen-babat-vallalhat-szogeczki-agi.htmlSzögeczki Ági elárulta, 42 évesen is bátran vállalna gyereket párjával. CsaládOrigoFérfiak, akik egyik pillanatról a másikra apákká válnakhttp://www.life.hu/csalad/20181120-ferfiak-akik-egyik-pillanatrol-a-masikra-apakka-valnak-fotok.htmlA szülőszobákon ma már teljesen természetes, hogy az édesapák is bent lehetnek, és részeseivé válhatnak gyermekük születésének. Ez az élmény magával ragadó és teljességgel megismételhetetlen. Sőt, bizonyos helyzetekben felbecsülhetetlen, ha az újdonsült apa elérhető közelségben van, ilyen az, amikor az édesanya nem tudja karjaiban nyugtatni újszülött gyermekét. CsaládOrigoBugyiban és melltartóban mutatta meg 39 hetes terheshasát Tápai Szabinahttp://www.life.hu/csalad/20181124-bugyiban-es-melltartoban-mutatta-meg-39-hetes-terheshasat-tapai-szabina.htmlTápai Szabina és Kucsera Gábor második gyermeke bármelyik pillanatban megérkezhet. A kézilabdázó a 39. hétben jár. CsaládOrigoMagyar hírességek, akik megcsalták párjukathttp://www.life.hu/csalad/20181122-magyar-hiressegek-sztarok-akik-megcsaltak-parjukat-schobert-norbitol-pasztor-annaig.htmlSzámtalan tényező vezethet odáig, hogy valaki félrelépjen: bizonytalanság az adott kapcsolatban, önmagával szembeni kétségek, poligám életfelfogás... stb. Vannak, akik bevallják tettüket, és belátják, hogy le kell zárni aktuális kapcsolatukat, de olyanok is akadnak, akik lebuknak. Korábbi cikkünkben már írtunk azokról a magyar sztárokról, akiket megcsaltak, most következzenek azok a hírességek, akik hűtlenek voltak. CsaládOrigoDrogok, amiket a gyereked akár legálisan is kipróbálhat http://www.life.hu/csalad/20181122-drogok-kabitoszerek-amiket-a-gyereked-akar-legalisan-is-kiprobalhat.htmlAz addikció mint hajlam örökölhető. Ám az esetek nagyrészében nem a függőség megélése miatt nyúlnak drogokhoz a fiatalok. Azt gondolod, hogy a herointól és az LSD-től kell féltened a gyerekedet? Hatalmasat tévedsz! Nézzük meg, melyek azok a drogok, amelyekhez könnyűszerrel hozzájuthat bárki, a tizenévesek pedig előszeretettel élnek is velük. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.