Caramel felesége, Szilágyi Szilvia családi terveikről mesélt

Caramel Szilágyi Szilvia család gyermek terv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számos sztár és híresség lehetőséget ad követőinek arra, hogy kérdezzenek tőlük. A kérdésekre Insta-storyban válaszolnak. Caramel felesége, Szilágyi Szilvia most egy személyes információt árult el.

Nemrégiben tért vissza az Instagramra Caramel felesége, Szilágyi Szilvia. Számos híresség lehetőséget ad a követőinek arra, hogy kérdezzenek tőle, ezekre a kérdésekre pedig Insta-storyban válaszolnak.

Így tett most Szilágyi Szilvia is. Egyik rajongója azt kérdezte, hogy szeretnének-e még gyermeket. Caramel felesége pedig röviden válaszolt: „Nagyon.”

Insta-storyban válaszolt a rajongóknak Szilágyi Szilvia Forrás: Instagram/Szilágyi Szilvia

Nyílt levél az anyámnak, aki nem tisztelte, hogy kislány voltam (18+)http://www.life.hu/csalad/20181125-nyilt-level-az-anyamnak-gyerekkori-szexualis-abuzus-18.htmlA gyermekkori szexuális abúzusról korábban már írtunk, most pedig egy olyan olvasói levelet kaptunk, amelyet mély fájdalommal olvastunk el. A családon belüli erőszak egy olyan formáját tárja elénk, amellyel jóval kevesebbszer szembesülünk. A nevét természetesen elhallgatni kívánó olvasónk saját bevallása szerint ezt a nyílt levelet egyfajta „nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek” felhanggal írta. Hosszú évek óta magában tartott sérelmek, kétségek és fel nem tett kérdések fogalmazódnak meg benne. CsaládOrigoHorváth Éva még szoptatja másfél éves kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20181127-horvath-eva-meg-szoptatja-masfel-eves-kisfiat.htmlHorváth Éva egyre többet dolgozik, habár igyekszik Kristófot mindenhová magával vinni, kétségtelenül kevesebbet vannak együtt. A műsorvezető azt hitte, ez segít majd gyermekének leszokni a szopizásról, de nem így lett. CsaládOrigoDavid Beckham szájra puszit adott kislányának: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181127-david-beckham-szajra-puszit-adott-kislanyana.htmlDavid Beckham és Harper legutóbbi közös képe nagyon cuki: a sztárfocista szájra puszit adott kislányának. Család--Farkasházi Réka a közösségi oldalán mutatott magáról gyerekkori fotóthttp://www.life.hu/csalad/20181127-farkashazi-reka-kozossegi-oldalan-mutatott-magarol-gyerekkori-fotot.htmlTündéri fotókat posztolt közösségi oldalára Farkasházi Réka. Valaki saját gyerekkori képeivel lepte meg a színésznőt. Család--Megszületett Kasza Tibi és Manker kislánya, Lora Bellahttp://www.life.hu/csalad/20181127-megszuletett-kasza-tibi-es-manker-kislanya-lora-bella.htmlMegszületett Kasza Tibi és Manker kislánya, Lora Bella. CsaládOrigoKorcsolyázás közben fotózták le Katie Holmes és Tom Cruise lányát, Surithttp://www.life.hu/csalad/20181126-korcsolyazas-kozben-fotoztak-katie-holmes-es-tom-cruise-lanyat-surit.htmlRitkán készül fotó Tom Cruise és Katie Holmes közös gyermekéről, Suriról. Most azonban a lesifotósok korcsolyázás közben lencsevégre kapták a fiatal lányt, így láthatjuk, mennyire hasonlít édesanyjára. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.