Mutasd az adventi naptáradat, és nyerj karácsonyi ajándékot!

Forrás: SMASHEDPEASANDCARROTS.COM, DECOHOLIC.ORG -
karácsony adventi kalendárium adventi naptár mesekönyv nyereményjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyerekként mind vártuk a december elsejét, hogy végre felfedje magát az adventi naptár, amely minden napra rejtett valami apró kis meglepetést, egészen karácsonyig. Természetesen szuperek az előre gyártott, apró kis csokikat rejtő dobozok is, de mi most arra vagyunk kíváncsiak, hogy te mit álmodtál meg a gyermeked számára.

Korábban már adtunk ötleteket az adventi kalendáriumokat illetően, most szeretnénk, ha lefotóznád azt, ami nálatok lóg/áll/függeszkedik. Természetesen csak akkor, ha szeretnél a karácsonyfa alá egy gyönyörű esti meséket tartalmazó könyvet. Hiszen a legjobb naptár gazdája Grimm meséivel lesz gazdagabb.

Várjuk tehát az ötletes, szépen kivitelezett vagy épp szeretettel teli adventi naptárakról készült képeket.

Fotózd le az ötletes adventi kalendáriumotokat, és nyerj! Forrás: SMASHEDPEASANDCARROTS.COM, DECOHOLIC.ORG

Az elbírálás során természetesen nem éri hátrányos megkülönböztetés azokat az adventi kalendáriumokat, amelyeknél már pár „ablakocska" ki lett fosztva.

A játék menete

2018. december 1. és 9. között küldj egy fényképet a gyermekednek/gyermekeidnek készült adventi naptárról az info@life.hu e-mail címre "Adventi varázslat" tárggyal. December 10-én a Life.hu szerkesztősége összeül, és kiválasztja a nyertest. Az eredményhirdetés december 11-én lesz, ahol az általunk legjobbaknak tartott adventi naptárak mellett megmutatjuk azt az egyet is, amelyet egy csodaszép gyerekkönyvvel és egy kis Life.hu-s figyelmességgel jutalmazunk.

Nyeremény: Csodaszép altatómesék - Grimm meséi könyv és Life.hu ajándékcsomag

A játék ideje: 2018. december 1-9. éjfél

A nyeremény egy Csodaszép altatómesék - Grimm meséi könyv Forrás: Life.hu

Nyereményjáték szabályzat

1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik a New Wave Media Group Zrt. ( 1126 Budapest, Nagy Jenő utca 12. ) cégjegyzékszáma: 01-10-044389) által üzemeltetett www.life.hu weboldalon megjelenő „Adventi varázslat" nyereményjátékra ("Nyereményjáték"), amelynek szervezője a New Wave Media Group Zrt.. (a továbbiakban: "Szervező").
2. A játékban való részvételhez adventi naptárat ábrázoló fényképeket kell küldeni az info@life.hu e-mail címre. A Nyereményjáték 2018.12.01-től 2018.12.09. éjfélig tart. A beküldő személy ("Játékos") az e-mail küldésével magára nézve kötelezőnek ismeri el a Nyereményjáték Szabályzatot. A Nyereményjáték időtartamán kívül küldött kép elküldője a Nyereményjátékban nem vesz részt.
3. A Nyereményjáték nyereményét a Life.hu ajánlotta fel, amely az alábbi: Csodaszép altatómesék - Grimm meséi könyv és Life.hu ajándékcsomag
4. A Nyereményjátékban részt vehet minden internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik. A Nyereményjátékban nem vehetnek részt az alábbi személyek:
- a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.)
5. A Szervező a nyerteseket a szerkesztőség tagjaiból álló zsűri alapján választja ki. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható. A nyereménnyel kapcsolatos adó fizetési kötelezettségnek a Szervező hatályos jogszabályoknak megfelelően eleget tesz.
6. A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyerteseken túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, akik kisorsolásuk sorrendjében lépnek a nyertes helyébe, amennyiben a nyertes 2 napon belül nem elérhető illetve nem értesíthető, vagy bármely más okból, pl. jelen Nyereményjáték Szabályzat megsértése miatt nem jogosult a nyeremény átvételére. A pótnyertesre a nyertesre irányadó szabályok vonatkoznak, amennyiben a nyertes helyébe lép. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.).
7. A nyertest a Szervező ügyfélszolgálatának munkatársai e-mailben értesítik. Az értesítés során a nyertes a beazonosíthatóság illetve a nyeremény átvétele érdekében a következő adatait köteles megadni, ellenkező esetben a Szervező a nyereményt nem tudja átadni: név, lakcím, személyi igazolvány.
8. A Nyeremény Felajánló a nyereményt a nyertessel egyeztetett időpontban és helyszínen adja át. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy nevét a Szervező a www.life.hu weboldalon közölje, mint a Nyereményjáték nyertesét.
9. A Játékos a Nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy:
- megadott adatai (név, e-mail cím, mobilszám, illetve a nyertes esetén lakcím és személyi igazolvány szám is) a Szervező, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a Nyereményjátékban való részvétel, a nyeremények kisorsolása, a nyertes értesítése és a reklamációk kezelése céljából;
- amennyiben nyertes, úgy a név, lakcím és telefonszám adatait a nyeremény kézbesítése, az ezzel kapcsolatos ügyintézés és számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében a Szervező kezelje, illetve átadja a Nyeremény Felajánlónak illetve a Magyar Posta Zrt.-nek (1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.).
A Játékos személyes adatainak kezelésére egyebekben a Szervező adatkezelési szabályzata irányadó, amely itt elérhető.
10. A helytelen válasz megadásáért, név, értesítési vagy szállítási cím helytelen vagy pontatlan megadásáért, értesítési vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékos az általa tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maga viseli. Az adatok helytállóságát a Nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékost terheli. A Szervező a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékban való részvétellel összefüggésben, továbbá a Nyereményjáték vagy annak lebonyolítása esetleges hibáiból, hiányosságaiból eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyereményjáték időtartama alatt a Nyereményjáték, illetve az azt tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.
11. Szervező a Nyereményjátékkal kapcsolatos panaszok kezelésére ügyfélszolgálatot működtet, amelynek elérhetőségei:
telefonszám: (06-1) 371 3497
e-mail cím: info@life.hu

Santa Claus, Joulupukki, Sinterklaas és társaik – Mikulás a világ körülhttp://www.life.hu/csalad/20181130-santa-claus-joulupukki-sinterklaas-es-tarsaik-mikulas-napi-es-karacsonyi-hagyomanyok.htmlNéhány nap múlva a Mikulás becsempészi apró csomagjait a gyerekek cipőcskéibe. Talán nem is gondolnánk, de Európa különböző vidékein más és más formában és kísérettel tűnik fel a „kedves, öreg Télapó". Izlandtól Spanyolországig eredtem a fehérszakállú nyomába. CsaládOrigoA gyermekkori elhízás nem csak esztétikai probléma http://www.life.hu/csalad/20181122-gyermekkori-elhizas-nemcsak-esztetikai-problema.htmlMenzareform ide, mindennapos testnevelés oda, az elhízott gyerekek száma egyre riasztóbb méreteket ölt. Hogyan előzhetjük meg a gyerekkori elhízást? Miért baj, ha dundi a gyerek? Mit kezdjünk a válogatós csemeténkkel? A gyermekkori elhízás témájáról dr. Döncző Margit gyermekgyógyász-obezitológust kérdeztem. CsaládOrigoEzek kerüljenek idén az adventi naptárba – cuki meglepetésekhttp://www.life.hu/csalad/20181116-ezek-keruljenek-iden-az-adventi-naptarba-meglepetes-es-ajandek-otletek.htmlAz adventi időszak talán a gyerekek számára a legizgalmasabb. Minden reggel valami apró meglepetés várja őket az adventi naptárban, a lakás egyre díszesebb, készül a mézeskalács, jön a téli szünet, majd egyszer csak ott a csodásan feldíszített karácsonyfa. Az adventi kalendáriumra korábban már adtunk szuper ötleteket, most következzenek a belevalók. CsaládOrigoA születendő testvérek menthetik meg a rákos gyerekeket – megmentők vagy élő donorok?http://www.life.hu/csalad/20181112-a-szuletendo-testverek-menthetik-meg-a-rakos-gyerekeket-megmentok-vagy-elodonorok.htmlTe mit tennél meg halálos beteg gyermeked gyógyulásáért? A kérdés természetesen költői, hiszen egy szülő, egy anya számára ebben az esetben (sem) létezne lehetetlen. A rákos megbetegedések esetén, sok esetben segíthetne az újszülöttől levett köldökzsinórvér, jobban mondva a benne található őssejt, de egy testvér számos más módon is segíthet, például csontvelő-átültetéssel. De mit lehet tenni akkor, ha a gyermek egyke? A beteg segítségére siet a kistestvér, aki még meg sem született. CsaládOrigoHarc a koraszülöttekért – Interjú a Koraszülöttekért Országos Egyesület elnökévelhttp://www.life.hu/csalad/20181109-interju-a-koraszulottekert-orszagos-egyesulet-elnokevel.htmlFöldvári Nagy Zsuzsi tizenegy évvel ezelőtt egy 610 grammos babának adott életet, akiből mára átlagos kiskamasz cseperedett. A koraszülés traumája után Zsuzsi úgy döntött, megpróbál segíteni a hasonló élethelyzetet átélt szülőknek. Nevéhez fűződik a Koraszülöttekért Országos Egyesület létrehozása. Zsuzsit önkéntes munkájáról, eredményekről és nehézségekről egyaránt kérdeztem. CsaládOrigoKütyü helyett könyvet adj a gyereknek – Az olvasás elengedhetetlenhttp://www.life.hu/csalad/20181104-kutyu-helyet-konyvet-adj-a-gyereknek-az-olvasas-elengedhetetlen.htmlSok szülő használja elektronikus bébiszitterként az okostelefont, a tabletet vagy a tévét. Ezzel egyidejűleg az olvasásra, a mesehallgatásra szánt idő mennyisége csökken. Miért lökjük gyermekeinket a képernyők elé? Vajon tisztában vagyunk azzal, mit okozunk ezzel a kényelmi megoldással hosszú távon? Egy személyes hangvételű írás következik. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.