Tápai Szabina szoptatás közben mutatta meg kislányát: fotó

Tápai Szabina szoptatás újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban adott életet második gyermekének Tápai Szabina, aki ezúttal evés közben mutatta meg kislányát.

Szoptatás közbeni fotót posztolt Tápai Szabina.

Benit 15 hónapos koráig szoptattam, szerencsés vagyok, hogy Millának is megadhatom a legfontosabb tápanyagokkal teli anyatejet!” – írta a posztja mellé a kétgyermekes sztáranyuka.

Egy állami gondozott lány szomorú története - Kendőzetlenülhttp://www.life.hu/csalad/20181130-egy-allami-gondozott-lany-szomoru-tortenete.htmlLilit és testvérét kisgyermekkorukban vette utoljára igazi családi légkör körül - szép ház, biztos jövedelem, biztonság és kiszámíthatóság. Élete akkor fordult fel, amikor édesapja börtönbe került. Ezután a megcsorbult család ide-oda költözött, mindig valaki másnál húzták meg magukat. Édesanyja a hirtelen rázúduló egyedülálló szülői és családfenntartói szereppel nem tudott megbirkózni, és szépen lassan az italba fojtotta a frusztrációját, aminek tragédia és állami gondozás lett a vége. CsaládOrigoMalek Andrea hazaköltözött: megmutatta kislányát, Lencsithttp://www.life.hu/csalad/20181201-malek-andrea-hazakoltozott-megmutatta-kislanyat-lencsit.htmlNéhány hónappal ezelőtt döntött úgy Malek Andrea, hogy kislányával, Lencsivel hazaköltözik Magyarországra. Most élő adásban beszéltek arról, hogyan élnek itthon. CsaládFotó: Szabó Balázs/Life.huÁbel Anita elismerte, közte és férje között sok vita volthttp://www.life.hu/csalad/20181130-abel-anita-elismerte-kozte-es-ferje-kozott-sok-vita-volt.htmlElőször és utoljára vallott válásáról Ábel Anita: elárulta, hogyan jutottak el idáig. Család--Lélekszaggató képek a világ két arcáról - Háború és béke, szegénység és jóléthttp://www.life.hu/csalad/20181128-lelekszaggato-kepek-a-vilag-ket-arcarol-haboru-es-beke-szegenyseg-es-jolet.htmlA szegénység és a gazdagság, a béke és a háború csupán szavak, amelyek ellentétei egymásnak. Legalábbis a nyelvünkben csupán ennyit jelentenek. Ám a szavakon túl ott rejlik a kézzelfogható valóság, amely önmagában is döbbenetet képes kiváltani az emberi elméből. A következő képeket lehetne hatásvadásznak nevezni, ha nem a kőkemény igazság mutatkozna meg rajtuk. CsaládOrigoNótár Mary édesanyja elvesztéséről vallotthttp://www.life.hu/csalad/20181130-notar-mary-edesanyja-elveszteserol-vallott.htmlLassan egy éve, hogy Nótár Mary elvesztette az édesanyját: december 24-én távozott az élők sorából. Az idei lesz az első ünnep nélküle. Család--Tündéri fotót posztolt kislányáról Péter Szabó Szilviahttp://www.life.hu/csalad/20181128-tunderi-fotot-posztolt-kislanyarol-peter-szabo-szilvia.htmlKétéves lett Péter Szabó Szilvia kislánya, Emma. CsaládFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.