Kasza Tibi felesége, Manker megmutatta újszülött kislányukat

Forrás: Kaasza-Darai Andrea / Insta -
anyaság Születés szülés család gyermek Manker Kasza-Darai Andrea Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt látta meg a napvilágot Kasza Tibi és Manker első gyermeke, Lora Bella. Az édesanya most egy tündéri fotót mutatott az újszülött csöppségről. 

Hatalmas az öröm Kasza Tibiéknél, ugyanis november 27-én megszületett első gyermekük, akit Lora Bella névre kereszteltek.

Most az újdonsült édesanya, Manker egy fotót is megosztott a kis csöppségről a közösségi oldalán. "Egy kis angyal szállt le hozzánk, minket választott, hogy a szülei lehessünk" - írta a fotóhoz. A képen látszik, hogy Lora Bellának máris gyönyörű haja van, és nagyon jól érzi magát édesanya ölelő karjaiban.

A tündéri kislányról készült fotót ide kattintva láthatod.

Kasza Tibi és Manker első gyermeke egy tündéri kislány Forrás: Kaasza-Darai Andrea / Insta

Ismerd meg a világ 8 legbefolyásosabb családjáthttp://www.life.hu/csalad/20181203-ismerd-meg-a-vilag-8-legbefolyasosabb-csaladjat-rothschild-rockefeller.htmlNem lehet tagadni, hogy vannak olyanok, akiknek a világ politikai, gazdasági és pénzügyi szektoraiban meghatározó szerepük van. A legtöbb ilyen ember pedig egy-egy meghatározó család, dinasztia tagja. Most őket mutatjuk be. Velük kapcsolatban rengeteg összeesküvés-elmélet kering, de mi az aktuális helyzetükkel és a befolyásuk megalapozásával fogunk foglalkozni. CsaládOrigoMegszületett Eddie Murphy tízedik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20181204-megszuletett-eddie-murphy-tizedik-gyermeke.htmlTizedszer is apa lett Eddie Murphy. A filmsztár kisfiának Paige Butcher ausztrál modell az édesanyja.Család--Jordán Adél fia színész akar lenni, az édesanya aggódik emiatthttp://www.life.hu/csalad/20181203-jordan-adel-fia-szinesz-akar-lenni-az-edesanya-aggodik-emiatt.htmlSzínész szeretne lenni Jordán Adél fia, amit a színészcsaládból származó édesanya aggodalommal fogadott. Szeretné, ha 8 éves fia meggondolná magát. Család--Meghan hercegné testvére, Tyler Dooley hiányolja a nővéréthttp://www.life.hu/csalad/20181203-meghan-hercegne-testvere-tyler-dooley-hianyolja-a-noveret.htmlMég mindig nem mentes a botrányoktól Meghan hercegné családja. Most testvére, Tyler Dooley tálalt ki. Azt mondja: nagyon hiányzik neki a nővére, amióta a királyi család tagja, egyáltalán nem tudnak vele kapcsolatba lépni. Család--Kulcsár Edina gyerekkori képet osztott meg magárólhttp://www.life.hu/csalad/20181203-kulcsar-edina-gyerekkori-kepet-osztott-meg-magarol.htmlKulcsár Edina megmutatta rajongóinak, hogyan nézett ki kislányként: elképesztően cuki volt! Család--Santa Claus, Joulupukki, Sinterklaas és társaik – Mikulás a világ körülhttp://www.life.hu/csalad/20181130-santa-claus-joulupukki-sinterklaas-es-tarsaik-mikulas-napi-es-karacsonyi-hagyomanyok.htmlNéhány nap múlva a Mikulás becsempészi apró csomagjait a gyerekek cipőcskéibe. Talán nem is gondolnánk, de Európa különböző vidékein más és más formában és kísérettel tűnik fel a „kedves, öreg Télapó". Izlandtól Spanyolországig eredtem a fehérszakállú nyomába. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.