Megszületett Eddie Murphy tízedik gyermeke

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
Paige Butcher színész Eddie Murphy szülés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizedszer is apa lett Eddie Murphy. A filmsztár kisfiának Paige Butcher ausztrál modell az édesanyja.

A pár közleményben hozta nyilvánosságra, hogy Max Charles Murphy pénteken jött világra 3000 grammos súllyal. A kisfiú középső neve Murphy bátyjának, az ugyancsak színész Charlie Murphynak az emlékét őrzi, aki tavaly hunyt el leukémiában.

A 39 éves Butcher és Murphy 2012 óta él együtt, első gyermekük, Izzy kétéves. Murphy legidősebb gyermeke a 29 éves Eric. Az amerikai színész tíz gyermeke öt anyától született. Eric édesanyjáról, Paulette McNeelyről keveset tudni, kerüli a sajtónyilvánosságot. Második fiának, az 1990-ben született Christiannak Tamara Hood Johnson az édesanyja.

Eddie Murphy és Paige Butcher Forrás: AFP/Kevork Djansezian


Murpynek öt gyermeke - Bria, Myles, Shayne, Zola és Bella - született volt feleségétől, Nicole Mitchell Murphytől, akivel 1993 és 2005 között voltak házasok. A válás után a színész a volt Spice Girllel, Mel B-vel randizgatott, és ebből a kapcsolatból is született egy gyermek. Angel Iris Murphy Brown 2007. április 3-án, Murphy születésnapján jött világra.

Az egyik legjobban fizetett hollywoodi filmsztár és komikus 2016-ban azt nyilatkozta, hogy "élete legragyogóbb részét" jelentik számára a gyermekei. "Az egész életem körülöttük forog" - mondta.

A budapesti világbajnokság után vissza akart vonulni Verrasztó Evelynhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-a-budapesti-vilagbajnoksag-utan-vissza-akart-vonulni-verraszto-evelyn.htmlVerrasztó Evelyn elárulta, a budapesti világbajnokság után vissza akart vonulni, de nem tehette. Még szeretne bizonyítani. TV + SztárokOrigoAurelio eljegyezte barátnőjét, Dominikáthttp://www.life.hu/sztarok/20181204-aurelio-eljegyezte-baratnojet-dominikat.htmlAurelio tud még meglepetéseket okozni: A legbátrabb páros című műsor forgatása alatt megkérte barátnője kezét! TV + SztárokRadics Gigit rengetegen elítélik azért, mert kiejtette az X-Faktorból a saját versenyzőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20181204-radics-gigit-rengetegen-elitelik-azert-mert-kiejtette-az-x-faktorbol-a-sajat-versenyzojet.htmlRadics Gigi megdöbbentő döntést hozott szombaton az X-Faktorban: nem engedte tovább saját mentoráltját. Taka kiesett a versenyből, az énekesnő pedig magára haragította a rajongókat. TV + SztárokOrigoA Dal 2019: Dallos Bogi lett A Dal 2019 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20181204-a-dal-2019-dallos-bogi-lett-a-dal-2019-musorvezetoje.htmlMagyarország is nevezett a 2019-es Eurovíziós Dalversenyre, amit ezúttal Izraelben rendeznek meg. Ennek előválogatója A Dal című műsor, aminek új műsorvezetője Dallos Bogi lett. Bogi elmondta, hogyan készül az új feladatra, hiszen eddig énekesként próbálkozott. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoA legbátrabb páros: pánikrohamot kapott Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20181204-a-legbatrabb-paros-panikrohamot-kapott-weisz-fanni.htmlA legbátrabb páros forgatásán pánikrohamot kapott Weisz Fanni. Férje hiába próbálta megnyugtatni, nem sikerült.TV + SztárokOrigoÍme, az öt leggazdagabb színész: Tom Hankstől Johnny Deppighttp://www.life.hu/sztarok/20181203-ime-az-ot-leggazdagabb-szinesz-tom-hankstol-johnny-deppig.htmlAz igazán nagyszabású filmek és sorozatok nemcsak szórakoztatnak, de nagyon sok pénzzel gazdagítják a bennük szereplő színészeket. Talán el sem tudjuk képzelni, a legnagyobb szerepeik hány nullát írtak a sztárok bankszámláján lévő összeg végére. A férfi színészek között a legsikeresebb Jerry Seinfeld, aki producerként és íróként is dolgozott a legjobban jövedelmező sorozatában. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.