Farkasházi Réka cuki fotót osztott meg a kislányáról, Tamaráról

fotó kislány Farkasházi Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Farkasházi Réka kislánya már féléves, ennek örömére osztott meg egy fotómontázst a színésznő gyermekéről.

Fél évvel ezelőtt született meg Farkasházi Réka kislánya, Tamara, ennek alkalmából osztott meg a színésznő egy fotót gyermekéről, és arról áradozott, hogy mennyire imádja a kislányát.

„Egyszerűen imádom és kész. Ma féléves. És olyan békességet, mélységesen mély szeretetet hozott magával, hogy csak na. Nem vagyok egy gügyögős, negédes ember, de azon kapom magam, hogy ilyeneket mondok neki, hogy »életkeszerelem«. Így egyben. Életkeszerelem. Semmi értelme. Illetve nagyon is sok. Nem kell magyaráznom, ugye?” – írta Réka.

Nyílt levél a volt barátomnak, aki sosem állt ki értemhttp://www.life.hu/csalad/20181203-nyilt-level-a-volt-baratomnak-aki-sosem-allt-ki-ertem-olvasoi-level.htmlA szakítás sosem könnyű, ritka az, amikor mindent el tudunk mondani a másiknak, és nem marad bennük semmiféle szilánk. Nos, a most következő levélből – amelyet egyik olvasónk fogalmazott meg volt barátjának címezve – sajnálatos módon az érződik ki, hogy ebben az esetben sem történt meg a kellő lezárás. Akihez szól, egész biztosan magára fog ismerni, de az is elképzelhető, hogy nem lesz ezzel egyedül. CsaládOrigoIsmerd meg a világ 8 legbefolyásosabb családjáthttp://www.life.hu/csalad/20181203-ismerd-meg-a-vilag-8-legbefolyasosabb-csaladjat-rothschild-rockefeller.htmlNem lehet tagadni, hogy vannak olyanok, akiknek a világ politikai, gazdasági és pénzügyi szektoraiban meghatározó szerepük van. A legtöbb ilyen ember pedig egy-egy meghatározó család, dinasztia tagja. Most őket mutatjuk be. Velük kapcsolatban rengeteg összeesküvés-elmélet kering, de mi az aktuális helyzetükkel és a befolyásuk megalapozásával fogunk foglalkozni. CsaládOrigoRalphie Waplington még csak 1 éves, de milliókat keres influenszerkénthttp://www.life.hu/csalad/20181204-ralphie-waplington-meg-csak-1-eves-de-milliokat-keres-influenszerkent.htmlA Nagy-Britanniában élő Ralphie Waplington még csak 1 éves, de máris milliókat keres. Édesanyja szerint fia máris modell és influenszer, rengeteg fényképet készítenek róla, és minden napra másik babakocsija van. Család--Kasza Tibi felesége, Manker megmutatta újszülött kislányukathttp://www.life.hu/csalad/20181204-kasza-tibi-felesege-manker-megmutatta-ujszulott-kislanyukat.htmlNéhány nappal ezelőtt látta meg a napvilágot Kasza Tibi és Manker első gyermeke, Lora Bella. Az édesanya most egy tündéri fotót mutatott az újszülött csöppségről. Család--A legütősebb karácsonyi ajándékok kávérajongóknakhttp://www.life.hu/csalad/20181203-a-legjobb-karacsonyi-ajandekok-kaverajongoknak.htmlAzt hihetnéd, hogy egy kávérajongónak egyszerű karácsonyi ajándékot adni, pedig ez koránt sincs így. Számtalan tényezőn elbukhatsz, de mi most egy kis összefoglalóval segítünk, hogy valódi mosolyt láss az ajándékcsomag kinyitása után. CsaládOrigoMegszületett Eddie Murphy tízedik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20181204-megszuletett-eddie-murphy-tizedik-gyermeke.htmlTizedszer is apa lett Eddie Murphy. A filmsztár kisfiának Paige Butcher ausztrál modell az édesanyja.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.