Gyermeket vállalt a pár, akik között 30 év a korkülönbség

Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media -
családalapítás család korkülönbség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 24 éves nő elárulta, milyen is a kapcsolata gyermeke apjával, a nála 30 évvel idősebb férjével.

A 24 esztendős Wesleigh nemrég egy gyermekkel ajándékozta meg a férjét, az 54 éves Vince-t. Az emberek többsége meg van róla győződve, hogy a nő csak a pénzéért van együtt a férfival, holott erről szó sincs, nagyon szeretik egymást.

A pár három éve van együtt, Vince-nek előző kapcsolatából már van egy nagyfia.

Wesleigh mindig is idősebb férfiakat keresett, hiszen, mint mondja, arra vágyik, hogy a párja védelmezze, megóvja őt mindentől. Édesapját korán elvesztette, és bízott benne, hogy párja majd kitölti ezt az űrt.

A nő elárulta, az együttlétek is sokkal jobbak egy tapasztaltabb férfival.

A szex egyértelműen jobb egy idősebb férfival. Ezt soha nem fogod megkapni egy veled egykorútól. A nők nagyon összetettek, és a fiatalabbak nem tudják, mire is vágysz igazán."

A boldog család Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media

A férfi elárulta, soha nem volt még ilyen fiatal barátnője.

Éreztem, hogy hiányzik valami a korábbi házasságomból. Sejtettem, hogy ezt egy fiatalabb lány fogja pótolni, de szinte észre sem vettem, milyen hamar beleszerettem Wesleigh-be."

A pár elmesélte, rosszulesik nekik, hogy ismeretlenek furcsán néznek rájuk. Mint mondják, ha valami kissé eltér az általánostól és a megszokottól, azon valamiért mindig fennakadnak az emberek. Ők azonban igyekeznek nem tudomásul venni, és csak a saját boldogságukra koncentrálnak - írja a The Sun.

Még mindig nem sikerült befogni Tóth Vera kutyáját, Carlosthttp://www.life.hu/sztarok/20181206-meg-mindig-nem-sikerult-befogni-toth-vera-kutyajat-carlost.htmlTóth Vera újabb hírekkel szolgált elveszett kutyájáról: Carlos jól van, él, de egyelőre nem sikerült őt befogni. TV + SztárokOrigoCsaládon belüli erőszak miatt ítélték el a Szabadítsátok ki Willyt! gyereksztárját, Jason James Richterthttp://www.life.hu/sztarok/20181206-csaladon-beluli-eroszak-miatt-iteltek-el-a-szabaditsatok-ki-willyt-gyereksztarjat.htmlA Szabadítsátok ki Willyt! sztárja családon belüli erőszak miatt börtönbe került: négy napra ültették le, de végül csak két napig volt bent. TV + SztárokOrigoPoór Péter megszólalt Máté Péter haláláról: csak három ember tudja, mi is történt valójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181206-poor-peter-megszolalt-mate-peter-halalarol-csak-harom-ember-tudja-mi-is-tortent-valojaban.htmlMáté Péter halála megrendítette a közönséget és a barátokat is, az pedig végképp, hogy sokan nem tudják, hogy pontosan hogyan, miért is távozott az énekes. Ezt a titkot azonban csak három ember tudja, és Poór Péter az egyikük. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea első férje is nehezen tette túl magát a szakításonhttp://www.life.hu/sztarok/20181206-varkonyi-andrea-elso-ferje-is-nehezen-tette-tul-magat-a-szakitason.htmlVárkonyi Andrea sokkolta Bochkor Gábort, amikor bejelentette, vége a kapcsolatuknak, de a műsorvezető első férje sem fogadta könnyen a szakítást. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoEgyütt sétált az elvált Ben Affleck és Jennifer Garnerhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-egyutt-setalt-az-elvalt-ben-affleck-es-jennifer-garner.htmlNem titok, hogy Ben Affleck és Jennifer Garner a válásuk után is tartják a kapcsolatot, hiszen közös gyerekeiket igyekeznek egyetértésben nevelni. Most együtt látták sétálni a családot. Vajon újra alakul a románc közöttük? TV + SztárokAFPTatár Csilla fürdőruhában mutatta meg magát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-tatar-csilla-furdoruhaban-mutatta-meg-magat.htmlTatár Csilla remekül tűri a hideget, fürdőruhára vetkőzött a szabadban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.