Frederick Connie-nak el kellett döntenie, hogy a felesége vagy a még meg nem született gyermeke éljen

Forrás: Shutterstock -
Frederick Connie élet feleség család gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Frederick Connie-nak felesége és meg nem született gyermeke életéről kellett határoznia: csak az egyiküket választhatta.

Lehetetlen választás elé került Frederick Connie: el kellett döntenie, hogy a még meg nem született gyermekét mentsék meg az orvosok, vagy a feleségét. A nőnél korábban indult meg a szülés, a férje otthon vérben fürödve talált rá, és egyből a kórházba sietett vele.

Frederick Connie-nak el kellett döntenie, hogy a felesége vagy a még meg nem született gyermeke éljen - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Az orvosok küzdöttek, de a helyzet olyan súlyos volt, hogy csak egyikük életét tudták megmenteni. Ha a lánya mellett dönt, akkor a felesége életét veszélyezteti, ha a szerelme mellett, akkor pedig a gyermekét veszíti el. Frederick úgy határozott, hogy a lányát mentsék meg az orvosok, mint mondta, azért, mert a felesége soha nem bocsátott volna meg neki, ha nem így tesz. Császármetszést hajtottak végre a nőn, akinek mutattak képeket a lányáról, mielőtt meghalt volna - írja a Metro.

Ilyen nagy már Liptai Claudia kisfia, Marci - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181207-ilyen-nagy-mar-liptai-claudia-kisfia-marci.htmlLiptai Claudia megmutatta kisfiát, Marci hatalmasat nőtt az utóbbi időben. CsaládOrigoEzek minden anyát foglalkoztatnak: 4 érdekesség a csecsemőkkel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/csalad/20181206-ezek-minden-anyat-foglalkoztatnak-4-erdekesseg-a-csecsemokkel-kapcsolatban.htmlAz újszülöttekkel, csecsemőkkel kapcsolatban még mindig sok minden kérdéses. A következőkben négy, rájuk vonatkozó kérdésre találod meg a választ, amelyek egy része biztosan meg fog hökkenteni. CsaládOrigoGáspár Laci lánya, Mirjam 16 éves lett - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181207-gaspar-laci-lanya-mirjam-16-eves-lett.htmlGáspár Laci megmutatta, milyen nagyra nőtt a lánya: Mirjam már 16 éves! CsaládOrigoŐ Palik Júlia, Palik László lánya - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181206-o-palik-julia-palik-laszlo-lanya.htmlPalik László első házasságából született gyermekéről nem sokat hallani, pedig már felnőtt, sikeres nő. Ő Palik Júlia. CsaládOrigoTedd szebbé a karácsonyt! – Összegyűjtöttük, hogy hová tudsz adományoznihttp://www.life.hu/csalad/20181204-tedd-szebbe-a-karacsonyt-osszegyujtottuk-hogy-hova-tudsz-adomanyozni.htmlAdományozni nem csak karácsonykor lehet, de az ünnep minőségéből adódóan ebben az időszakban a legaktívabbak az emberek. Fontos, hogy ne azt vidd el egy-egy gyűjtőhelyre, amit egyébként kidobnál. Azért, mert valaki szegény, nehéz helyzetű, még nem a lejárt szavatosságú konzerveket, törött játékokat, lyukas ruhákat érdemli. Ezeket a különböző alapítványok és adománygyűjtő helyek egyébként ki is szelektálják. CsaládOrigoGyermeket vállalt a pár, akik között 30 év a korkülönbséghttp://www.life.hu/csalad/20181206-gyermeket-vallalt-a-par-akik-kozott-30-ev-a-korkulonbseg.htmlEgy 24 éves nő elárulta, milyen is a kapcsolata gyermeke apjával, a nála 30 évvel idősebb férjével. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.