Madison Berg a gyermekszépségversenyek áldozata: terápiára jár, hogy jól érezze magát a bőrében

Forrás: TLC/Toddlers and Tiaras -
gyermekszépségverseny terápia Madison Berg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt hónapos korától folyamatosan járt gyermekszépségversenyekre Madison, mire abbahagyta, terápiára lett szüksége, hogy jól érezze magát a bőrében.

Madison Berg csupán öt hónapos volt, amikor részt vett élete első versenyén. Amikor azt megnyerte, édesanyja újabbakra nevezte be, és csakhamar ez lett az életük. Kislányként Madison is nagyon élvezte a csillogó ruhákat és a sminkeket, nagyszerű barátokat szerzett és fürdött a bírák dicsérő szavaiban. Ezen kívül rengeteg pénzt is nyert, melyet édesanyja hiánytalanul egy megtakarítási számlára fizetett be neki.

Azt azonban nem vette észre, milyen magasak lettek önmagával szemben az elvárásai, és ez csak rosszabb lett, amikor elkezdett szerepelni egy tévécsatorna gyermekszépségversenyekről szóló műsorában. Madison ekkor már 10 éves volt, és imádta, hogy kamerák követik. Azután azonban, hogy megjelent a műsor, felborult az élete. „A megszerkesztett videók úgy ábrázoltak engem, mint egy dívát" – mondta a főiskolai hallgató, akinek az iskolába való visszatérés is nagyon nehéz volt ezután. „Kinevettek a barnítás miatt, és gúnyolódtak a színpadi nevemen.

Madison Berg 10 évesen kezdett el szerepelni egy gyermekszépségversenyekről szóló valóságshowban Forrás: TLC/Toddlers and Tiaras

Védtelennek éreztem magam, főleg amikor idegenek kezdtek el sértegetni az utcán"

A versenyzés elkezdett kihatni a mentális egészségére is,

főként amikor nagyobb lett, és a ruhák már többet mutattak . A gyerekek továbbra is megalázták és gúnyolták őt, és kimaradtak az életéből a szokásos tinédzser élmények is.

Ő a súlyára és a helyes étrendre figyelt, míg mások szórakoztak. Továbbra is hatalmas nyomás nehezedett rá, és úgy érezte, ő már nem akarja ezt az egészet.

Az utolsó versenyét elvesztette, és könnyekben tört ki:

elmondta édesanyjának, hogy nem érzi jól magát, és nem akarja folytatni. Az édesanyját sokkolták lánya szavai, nem vette észre, hogy ennyi szorongással járnak a versenyek. Madison jelenleg terápiára jár, és csak tanulja, hogy érezze jól magát saját bőrében - írja a The Sun.

Gundel Takács Gábor 28 éve él házasságban, most a magánéletéről beszélthttp://www.life.hu/csalad/20181210-gundel-takacs-gabor-28-eve-el-hazassagban-most-maganeleterol-beszelt.htmlRitkán avatja be a nyilvánosságot a magánéletébe Gundel Takács Gábor. Most azonban megtette. Huszonnyolc éve tartó házasságáról beszélt és arról, mi a titka egy jó kapcsolatnak. Család--Nem szabad szemet hunyni a lányokkal szembeni iskolai erőszak feletthttp://www.life.hu/csalad/20181207-lanyok-elleni-eroszak-zaklatas-az-iskolakban.htmlAz iskolai és internetes zaklatásról korábban már írtunk, most a lányok elleni helytelen szexuális viselkedés, erőszak és megszégyenítés témakörét fogjuk körbejárni. Hiszen ez nap mint nap jelen van az iskolák falain belül, épp csak nem tudunk róla. CsaládOrigoIlyen nagy már Liptai Claudia kisfia, Marci - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181207-ilyen-nagy-mar-liptai-claudia-kisfia-marci.htmlLiptai Claudia megmutatta kisfiát, Marci hatalmasat nőtt az utóbbi időben. CsaládOrigoEzek minden anyát foglalkoztatnak: 4 érdekesség a csecsemőkkel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/csalad/20181206-ezek-minden-anyat-foglalkoztatnak-4-erdekesseg-a-csecsemokkel-kapcsolatban.htmlAz újszülöttekkel, csecsemőkkel kapcsolatban még mindig sok minden kérdéses. A következőkben négy, rájuk vonatkozó kérdésre találod meg a választ, amelyek egy része biztosan meg fog hökkenteni. CsaládOrigoFrederick Connie-nak el kellett döntenie, hogy a felesége vagy a még meg nem született gyermeke éljenhttp://www.life.hu/csalad/20181208-frederick-connie-nak-donteni-kellett-hogy-a-felesege-vagy-a-meg-nem-szuletett-gyermeke-eljen.htmlFrederick Connie-nak felesége és meg nem született gyermeke életéről kellett határoznia: csak az egyiküket választhatta. CsaládOrigoGáspár Laci lánya, Mirjam 16 éves lett - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181207-gaspar-laci-lanya-mirjam-16-eves-lett.htmlGáspár Laci megmutatta, milyen nagyra nőtt a lánya: Mirjam már 16 éves! CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.