Rémisztő és érdekes dolgok, amiket gyerekek mondtak

Forrás: Shutterstock -
lélekvándorlás család szellem gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban már feldolgoztunk pár olyan történetet, amelyekben gyerekek előző életeikről mesélnek, most pedig a Bright Side által összegyűjtött hátborzongató és érdekes történetek közül hoztunk el párat, amelyek főszereplői kisgyerekek.

Ha a Mikulás nem létezik, honnan tudhatom, hogy Isten igen?

Körülbelül 6-7 éves voltam, amikor a szüleim elváltak. Azon a napon, amikor anyukám bejelentette, hogy el fognak válni, azt mondtam neki: „Nagyapa azt mondja, ne aggódj, minden rendben lesz, nem hagyja, hogy bármi rossz történjen.”
A nagyapám 10 évvel korábban halt meg.

Forrás: Shutterstock

Az idő valóságos vagy csak valami, amit az órával mérünk?

A barátom fia, aki csak 2,5 éves, elmondta az anyjának, hogy korábban volt egy másik családja. Azt mondta, az anyja és a nővére balesetben haltak meg. Aztán hozzátette, hogy most már nagyon öregek lehetnek.

Forrás: Shutterstock

Amikor a sógorom megmutatta az anyja képét, aki egy autóbalesetben halt meg, az unokahúgom is meglátta, majd nevetni kezdett. Megkérdeztük, hogy mi olyan vicces, erre ránk nézett, és azt mondta: „Ez az én különleges barátom, aki énekelni szokott nekem.”

Amikor meghalt a kutyánk, a 2 éves fiam azt mondta: „Minden gondolata elhagyta a testét.”

Forrás: Shutterstock

Több, mint egy éve voltam Lisa bébiszittere. Egyszer azt mondta nekem: „Én már azelőtt ismertelek, hogy Lisa lettem.”

– Menj vissza aludni, nincs semmi az ágyad alatt.
– Épp mögötted áll.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.