VV Seherezádé Seherezádé öcs család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan emlékeznek még a ValóVilág-villa egykori lakójára, VV Seherezádéra, aki csodás alakjával is meghódította a férfinézők szívét. Ma már táplálkozási tanácsadóként dolgozik, és most megmutatta helyes kisöccsét. 

„Boldog születésnapot, édes kicsi macikám!” – írta Instagramra feltöltött albumához Seherezádé, a ValóVilág-villa egykori lakója.

A csinos szépség ma már nem éli annyira a kamerák előtt az életét, mint a villában, táplálkozási tanácsadóként dolgozik. Most közösségi oldalán megmutatta kisöccsét, aki a 16. életévét töltötte be. Több régi családi fotót is elővett, amelyen a fiúval játszik. Úgy tűnik, nagyon szeretik egymást, a srác pedig egyre jóképűbb.

Irigység és depresszió - Ezzel jár, ha karácsonykor posztolsz a közösségi felületekrehttp://www.life.hu/csalad/20181214-irigyseg-es-depresszio-ezzel-jar-ha-karacsonykor-posztolsz-a-facebookra.htmlKarácsony táján könnyen támadhat olyan érzése a gyanútlan netezőnek, hogy rajta kívül mindenki másnál ragyog a lakás, illatozik a saját készítésű halászlé, és meghittség tölti be az otthonokat. Mielőtt azonban átadnánk magunkat az önsajnálat, a keserűség és az irigység érzésének, érdemes egyet hátrébb lépve, kellő távolságból rátekintenünk a fényesre pucolt idővonalakra és látszatéletekre. CsaládOrigoSzörnyű karácsonyi fotók: van, amikor nem jó visszanézni a családi képekethttp://www.life.hu/csalad/20181217-szornyu-karacsonyi-fotok-van-amikor-nem-jo-visszanezni-a-csaladi-kepeket.htmlSzámos család dönt úgy, hogy a friss családi fotó elkészítéséhez a karácsony a legmegfelelőbb időszak. Ám nem mindig gondolkodnak a megszokott sémákban. A kísérletezésnek pedig az az eredményre, hogy sokszor nem jó visszanézni az elkészült kínos képeket. CsaládOrigoRubint Rékáék karácsonyi közös fotót készíttettek: micsoda képhttp://www.life.hu/csalad/20181217-rubint-rekaek-karacsonyi-kozos-fotot-keszittettek-micsoda-kep.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka büszkén pózol három gyerekükkel a közös családi karácsonyi fotón, ami nem is csoda, hiszen gyönyörű tinikké cseperedtek gyerekeik. Lara pedig kész nő... Család--Karácsonyi gyerekkönyvajánló – Nem csak ünnepi témábanhttp://www.life.hu/csalad/20181214-karacsonyi-gyerekkonyvajanlo-nem-csak-unnepi-temaban.htmlMár alig maradt pár nap, és itt a karácsony. A gyerekek visszaszámolnak, szinte tapintani lehet a bennük lévő izgatottságot, hogy mi várja majd őket a fa alatt. Ez az idő épp elég a kiegészítő meglepetések beszerzésére. Korábban már írtunk arról, miért annyira fontos, hogy a gyermekeknek könyvet (is) adjunk a kezébe, most pedig ezt megtámogatva, olyan könyveket ajánlunk, amelyek témája változatos és érdekes. Egész biztos, hogy meg fogod találni azt, aminek helye van még a csodásan feldíszített fa alatt. CsaládOrigoNehéz beszélgetés előtt állnak Ördög Nóráék: a gyerekeik erről még nem tudnakhttp://www.life.hu/csalad/20181216-nehez-beszelgetes-elott-allnak-ordog-noraek-a-gyerekeik-errol-meg-nem-tudnak.htmlNánási Pál és Ördög Nóra is túl vannak már egy-egy váláson, ezt azonban gyermekeik, Mici és Venci még nem tudják. Család--A kommentelők szerint Sarolta hercegnő egyre jobban hasonlít Lady Dianárahttp://www.life.hu/csalad/20181216-a-kommentelok-szerint-sarolta-hercegno-egyre-jobban-hasonlit-lady-dianara.htmlA királyi család legújabb karácsonyi fotóján Sarolta hercegnő elképesztő hasonlóságot mutat a nagymamájával, Diana hercegnével - szúrták ki a rajongók. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.