Íme, Szellő István és a négy gyermeke

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
híradós Szellő István apa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly kihívás Szellő István számára három fiú és egy kislány édesapjának lenni, de természetesen legalább annyi, ha nem több örömet is jelent a feladat.

Szellő István négy gyermeke három korosztályt képvisel, ami nehezíti a híradós feladatát. Az első házasságából született fia, András most 22 éves. A másodikból a 16 éves Ádám született. Az ikrek, a kilencéves Manna és Alen egy későbbi kapcsolat gyümölcsei. A félig szír származású édesanyjuk már nem élhette meg a gyermekek negyedik születésnapját.

Szellő István először látható négy gyermekével Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Tény, csinálhattam volna másképp is, jobban is, elvégre nem ez az ideális családmodell. De ha már így alakult, amit egyébként nem bánok, ebből kell kihoznom a legtöbbet. A szeretet mellett mind a négy gyermekemre kell, hogy jusson elegendő figyelem, törődés, idő és energia. Ez vezérel a mindennapokban” – mondta a Story magazinnak Szellő István. Hozzátette, eddig szerinte sikerült helytállnia. „Ha őszinte akarok lenni, minden gyermekemet elkényeztettem. Egy kedves szóval, egy mosollyal mindig le tudtak, le tudnak venni a lábamról, különösen a lányom, aki máris remekül érti a női csalafintaságokat. Az életkoruknak megfelelő̋ értékrendjük szerencsére a helyén van” – tette hozzá a híradós.

Meseszerű karácsonyi képeket készítettek kórházban fekvő gyerekekrőlhttp://www.life.hu/csalad/20181216-meseszeru-karacsonyi-fotokat-keszitettek-korhazban-fekvo-gyerekekrol.htmlA karácsonyt valóban körbelengi az a fajta szeretet és együttérzés, amellyel az év ezen időszakában könnyebben segítünk másoknak. Korábbi cikkünkben mi is írtunk az adományozás értékéről, most pedig ennek egy igen érdekes formájáról adott hírt a Bored Panda. CsaládOrigoÜnnepek alatt fogan a legtöbb magyar babahttp://www.life.hu/csalad/20181218-unnepek-alatt-fogan-a-legtobb-magyar-baba.htmlA tíz leggyakoribb születésnapból hét szeptember 19. és 26. között van, ez pedig azt jelenti, hogy a karácsonyi ünnepek alatt fogan hazánkban a babák nagy része. CsaládOrigoWeisz Fanni és Hajmásy Péter a családalapításra készülhttp://www.life.hu/csalad/20181217-weisz-fanni-es-hajmasy-peter-a-csaladalapitasra-keszul.htmlA családalapítást tervezi Weisz Fanni és Hajmásy Péter. Nemrégiben egy genetikusnál jártak, hogy megtudják, mennyi esély van arra, hogy siket gyermekük szülessen. CsaládOrigoIrigység és depresszió - Ezzel jár, ha karácsonykor posztolsz a közösségi felületekrehttp://www.life.hu/csalad/20181214-irigyseg-es-depresszio-ezzel-jar-ha-karacsonykor-posztolsz-a-facebookra.htmlKarácsony táján könnyen támadhat olyan érzése a gyanútlan netezőnek, hogy rajta kívül mindenki másnál ragyog a lakás, illatozik a saját készítésű halászlé, és meghittség tölti be az otthonokat. Mielőtt azonban átadnánk magunkat az önsajnálat, a keserűség és az irigység érzésének, érdemes egyet hátrébb lépve, kellő távolságból rátekintenünk a fényesre pucolt idővonalakra és látszatéletekre. CsaládOrigoVV Seherezádé megmutatta jóképű kisöccséthttp://www.life.hu/csalad/20181217-vv-seherezade-megmutatta-jokepu-kisoccset.htmlSokan emlékeznek még a ValóVilág-villa egykori lakójára, VV Seherezádéra, aki csodás alakjával is meghódította a férfinézők szívét. Ma már táplálkozási tanácsadóként dolgozik, és most megmutatta helyes kisöccsét. Család--Kulcsár Edinát azzal vádolták, hogy nem szoptat, most rácáfolthttp://www.life.hu/csalad/20181217-kulcsar-edinat-azzal-vadoltak-hogy-nem-szoptat-most-racafolt.htmlKulcsár Edina szerint valaki azt írta neki, hogy valójában nem is szoptatja a gyermekét. A szépségkirálynő most visszavágott: megmutatta, hogyan táplálja a kis Medoxot. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.