Lilu megmutatta, milyen szépen gömbölyödik várandós pocakja

karácsony anyaság terhesség pocak várandós Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második gyermekét várja Lilu, aki most megmutatta, milyen szépen gömbölyödik a pocakja. 

Novemberben jelentette be Lilu, hogy ismét édesanya lesz, második gyermekével várandós. Most pedig azt is megmutatta, mennyire édes számára a pihenés a karácsonyi időszakban.

„A nap, amikor hivatalosan is lehet folyamatosan pizsiben lógni... enni... játszani... és ezekbe belealudni... imádom...” – írta Instagram-oldalán a műsorvezető. A fotón pedig az is látszik, mennyire szépen gömbölyödik a pocakja.

2018 álomesküvői – Hírességek, akik idén házasodtak összehttp://www.life.hu/csalad/20181216-2018-alomeskuvoi-hiressegek-sztarok-akik-iden-hazasodtak-ossze.htmlIdén is csodás esküvőknek örülhettünk. Volt egy, ami az érdeklődés abszolút középpontjában állt, többen újrapróbálkoztak, és tanúi lehettünk első házasságukat megélő hírességek nagy napjának is. CsaládOrigoTóth Vera és Tóth Gabi durván összevesztekhttp://www.life.hu/csalad/20181227-toth-vera-es-toth-gabi-durvan-osszevesztek.htmlBármennyire is szeretik egymást a Tóth testvérek, Gabi és Vera, előfordul, hogy ők is összekapnak. Család--Vicces családi karácsonyi videót osztott meg Liptai Claudiahttp://www.life.hu/csalad/20181226-vicces-csaladi-karacsonyi-videot-osztott-meg-liptai-claudia.htmlEgy vicces családi videót készített Liptai Claudia és családja karácsony alkalmából. CsaládOrigoIzlandi és német karácsonyi szörnyek (18+)http://www.life.hu/csalad/20181214-izlandi-es-nemet-karacsonyi-decemberi-szornyek.htmlA gyermekek – és időnként a felnőttek – fegyelmezése mindig is gondot jelentett. Régen erre igen egyszerű módot találtak az emberek: szörnyeket teremtettek, amelyek karácsony környékén lesnek a rossz, neveletlen és szófogadatlan gyermekekre. Büntetéseik olyan kegyetlenek voltak, hogy még a vásott kölyköket is valódi félelem járta át a nevük hallatán. CsaládOrigoEgy családi montázzsal lepte meg Majkát testvére karácsonyra - fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181226-egy-csaladi-montazzsal-lepte-meg-majkat-testvere-karacsonyra-foto.htmlMegható ajándékot kapott testvérétől karácsonyra Majka, aki meg is osztotta a meglepetést közösségi oldalán.CsaládOrigoIlyen, amikor nyári hőségben ér a karácsony – Ausztrália ünnepel http://www.life.hu/csalad/20181218-ilyen-amikor-nyari-hosegben-er-a-karacsony-ausztralia.htmlKarácsonykor mind a hóesésre vágyunk, hiszen a hideg elválaszthatatlan ettől az ünneptől. Ám van, ahol bizony 30 fokban várják a Télapót a gyerekek. Ausztráliában épp most tombol a nyár, nézzük hát meg, hogy miként telik náluk a karácsony – ebben pedig a whychristmas.com oldal lesz a segítségünkre. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.