szülés után Eva Longoria fürdőruha gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint fél évvel a szülés után Eva Longoria fürdőruhában mutatta meg magát.

Eva Longoria tavaly nyáron, 43 évesen adott életet első gyermekének, Santiago Enriquének. A kicsivel most egy közös fotót is posztolt a közösségi oldalára a rajongók legnagyobb örömére.

Egy medence szélén élvezik a napsütést, mindketten fürdőruhában és kalapban vannak.

A kis Santi nagyon cuki, a színésznő pedig elképesztően jól néz ki, meg sem látszik rajta, hogy alig több mint fél éve szült.

Baukó Éva megmutatta: így festett a karácsonyfa alatt az óévben – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-bauko-eva-megmutatta-igy-festett-a-karacsonyfa-alatt-az-oevben-foto.htmlBaukó Éva nem szedett fel magára plusz kilókat a karácsonyi időszakban sem: ezt meg is mutatta követőinek. TV + SztárokOrigoExatlon Hungary: Ungvári Miklós interjút adott a Life.hu riporterének indulás előtt – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-exatlon-hungray-ungvari-miklos-interjut-adott-a-lifehu-riporterenek-indulas-elott-video.htmlUngvári Miklós olimpikon dzsúdózó is az Exatlon Hungary bajnok csapatának tagja. Elárulta, miért vállalta és mit vár ettől az élménytől. TV + Sztárok--ValóVilág 9: óriási balhé volt, egymásnak esett Zsuzsu és Renihttp://www.life.hu/sztarok/20190105-valovilag-9-oriasi-balhe-volt-egymasnak-esett-zsuzsu-es-reni.htmlReninek elege lett Zsuzsu dolgaiból: szerinte a lány túlságosan érzékeny, emellett pedig azt érezteti vele, hogy a triumvirátusukban ő a felesleges harmadik. TV + SztárokOrigoSztárok, akik sok gyermeket vállaltak: David Beckhamék és Jamie Oliverék sem álltak meg kettőnélhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-sztarok-akik-sok-gyermeket-vallaltak-david-beckhamek-jamie-oliverek.htmlGordon Ramsay felesége nemrég jelentette be, hogy ismét várandós, az ötödik gyermeküket várják. De nem ők az első sztárpár, akik nagycsaládról álmodtak, és meg is valósították vágyukat. Jamie Oliver szintén öt gyermek büszke édesapja, és a hírek szerint Kim Kardashian és Kanye West is bővítik családjukat béranya segítségével. TV + SztárokOrigoMadonnához is eljutottak a pletykák: kommentálta a fenékhelyzetethttp://www.life.hu/sztarok/20190104-madonnahoz-is-eljutottak-a-pletykak-kommentalta-a-fenekhelyzetet.htmlFennforgás volt Madonna feneke körül, ugyanis felröppent a hír, esetleg kés alá feküdt. Most kommentálta a dolgot. TV + Sztárok--Zámbó Jimmy családjának nagyon nehéz volt a karácsonyhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-zambo-jimmy-csaladjanak-nagyon-nehez-volt-a-karacsony-ezert.htmlZámbó Jimmy testvére, Marietta árulta el, miért volt az ünnep idén különösen nehéz a családjuk számára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.