Xantus Barbarától elfordult a lánya a válás után

Forrás: TV2 -
válás Xantus Barbara lánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Xantus Barbara 20 év után vált el férjétől, Szurdi Miklóstól. Házasságukból két gyermekük született, lányuk nagy fájdalmat okozott a színésznőnek, ugyanis az édesapját választotta, és sokáig nem is beszélt édesanyjával.

Szurdi Miklós és Xantus Barbara 2013-ban váltak el egymástól 20 év házasság után. A kapcsolatukból két gyermek született, a lányuk azonban nem a színésznővel maradt. Ő úgy döntött, hogy édesapjához költözik. Sokáig még csak nem is beszélt édesanyjával.

Xantus Barbarától elfordult a lánya a válás után Forrás: TV2

„Nagyon reménytelennek tűnt a kamaszkor, 15-től 18 éves koráig, abszolút apás lett. Döntött. Nem is nagyon beszéltünk, vagyis ő nem beszélt velem... Ez nem volt publikus. Sokat sírtam. De nagyon szépen megnevelt ez az időszak, szerintem jobb anyává tett, jobb Balázs anyuka lettem ezáltal." - idézi a Bors Xantus Barbarát, aki Jakupcsek Garbriellának beszélt erről a fájdalmas időszakról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.