44 évesen szülte meg második gyermekét Tessa Dunlop: senkinek nem tanácsolja

Forrás: Shutterstock -
Születés gyermekvállalás idős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számos beültetés, vetélés, sírás és fájdalom után született meg Tessa második gyermeke, és azt tanácsolja a fiatalabb nőknek, hogy ha tehetik, ne várjanak sokáig a gyermekvállalással. Lehetséges, de rengeteg kínnal jár. 

Tessa Dunlop 34 éves volt, amikor az első gyermeke, Mara megszületett, és rögtön azt kérdezgették tőle, mikor jön a második. Figyelmeztették, nem várhat sokat, ha testvért is akar a kislányának, de akkor még egészségesnek és fiatalnak érezte magát, ezért nem foglalkozott azzal, mit mondanak mások. Másfelől az élethelyzetük sem volt éppen ideális egy második gyermek vállalására. Tessa akkor vesztette el a munkáját és az édesapját, és a házasságuk is hullámvölgybe került. Úgy gondolta, hogy néhány év nem jelent túl nagy különbséget, de tévedett. Sok szenvedés, vetélés, sírás és kétségbeesés után született meg csak a második gyermekük.

44 évesen szült gyermeket Tessa – Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock
Nők a volán mögött: szakítsunk a férfiak terjesztette sztereotípiákkalhttp://www.life.hu/csalad/20190109-nok-a-volan-mogott-sztereotipiak-es-az-igazsag.htmlTalán a mi környezetünkben is élnek olyan férfiak, akik előszeretettel hangsúlyozzák, milyen jól vezetnek. És talán mi is láttunk már olyan hölgyeket, akik rettegve ültek be a volán mögé. Tényleg jobban vezetnek a férfiak? Vagy csak az elménk játéka, hogy nőként csapnivaló sofőrnek érezzük magunkat? CsaládOrigoBaukó Éva megmutatta gyönyörű húgát, Györgyithttp://www.life.hu/csalad/20190114-bauko-eva-megmutatta-gyonyoru-hugat-gyorgyit.htmlBaukó Éva megmutatta gyönyörű húgát: Györgyivel elképesztően hasonlítanak egymásra. CsaládOrigoSporttörténelmet írt, ő lett az első női bíró NFL playoff mérkőzésenhttp://www.life.hu/csalad/20190113-no-egyenjogusag-sporttortenelmet-irt-sarah-thomas-lett-az-elso-noi-biro-nfl-merkozesen.htmlVasárnap ledőlt egy fal, a női játékvezetők nem létező történelemkönyvébe bekerült egy név: Sarah Thomas. Egy korábbi cikkünkben már felsorolt nagysorsú nőkhöz hasonlóan ez a hölgy is hatalmas lépést tett a női egyenjogúság és a női szaktudás elismeréséért. Család--Pásztor Anna megmutatta gyerekeit: az ötéves Benjit és a hároméves Zoéthttp://www.life.hu/csalad/20190113-pasztor-anna-megmutatta-gyerekeit-az-oteves-benjit-es-a-haromeves-zoet.htmlPásztor Anna ritkán posztol családi fotókat, ám ezúttal kivételt tett, és alvás közben mutatta meg az ötéves Benjit és a hároméves Zoét. Család--Meghitt családi fotókon Szinetár Dóra és gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20190113-meghitt-csaladi-fotokon-szinetar-dora-es-gyerekei-zorka-es-benji.htmlSzinetár Dóra nem akarja reflektorfénybe tenni Zorkát és a kis Benjit, ezért már korábban eldöntötte, hogy nem mutatja meg az arcukat. A rajongók azonban így is betekintést nyerhetnek olykor a gyönyörű család életébe, mint például most is.Család--Gyermeke elrablásával fenyegették meg Vasvári Vivien luxusfeleségethttp://www.life.hu/csalad/20190112-gyermeke-elrablasaval-fenyegettek-meg-vasvari-vivien-luxusfeleseg.htmlA közösségi oldalán fenyegették meg Vasvári Vivient. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.