Baukó Éva megmutatta gyönyörű húgát, Györgyit

Forrás: RTL2 -
testvér szelfi család húg Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva megmutatta gyönyörű húgát: Györgyivel elképesztően hasonlítanak egymásra.

Ritka családi fotót osztott meg a közösségi oldalán Baukó Éva. A BeleValóVilág műsorvezetője vidéken járt, meglátogatta a húgát, és ha már ott volt, készítettek egy szelfit is.

A közös fotón jól látszik, hogy elképesztően hasonlítanak egymásra, sok kommentelő hitte azt, hogy Györgyi és Éva ikrek.

Istenes Bence örömhírt jelentett be: ő lett az év médiaszemélyiségehttp://www.life.hu/sztarok/20190114-istenes-bence-oromhirt-jelentett-be-o-lett-az-ev-mediaszemelyisege.htmlGyőrben a Médiabálon adták át Istenes Bencének az Év médiaszemélyisége díjat. TV + Sztárok--Rubint Réka félmeztelenül napozott a medence partján – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190114-rubint-reka-felmeztelenul-napozott-a-medence-partjan.htmlRubint Réka szexi fotóval búcsúzott a Maldív-szigetektől: félmeztelenül mutatta meg magát. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Zsuzsu és Reni barátságának vége?http://www.life.hu/sztarok/20190114-valovilag-9-zsuzsu-es-reni-baratsaganak-vege.htmlSzinte megáll a kés a levegőben, amikor VV Zsuzsu és VV Reni egy helyiségben tartózkodnak. A két lány barátsága megromlott az utóbbi időben, Zsuzsu pedig most meglepő kijelentést tett. TV + Sztárok--Nosztalgikus kommentet hagyott Szinetár Dóra Bereczki Zoltán fotója alatthttp://www.life.hu/sztarok/20190114-nosztalgikus-kommentet-hagyott-szinetar-dora-bereczki-zoltan-fotoja-alatt.htmlSzinetár Dóra meglátta Bereczki Zoltán fotóját, és egyből nosztalgikus hangulatba került: ezt kommentelte. TV + Sztárok--ValóVilág: Adri lett a kiválasztotthttp://www.life.hu/sztarok/20190114-valovilag-adri-lett-a-kivalasztott-parbaj.htmlA ValóVilág kiválasztásán döntetlen lett az állás, így Lacikának kellett döntenie arról, ki menjen ki párbajozni: Roli vagy Adri. Végül a lányra került a zöld kendő. TV + SztárokOrigo17 évvel ezelőtti fotót posztolt Tóth Gabi: így nézett ki az első koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20190113-17-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-toth-gabi.htmlRetrófotót mutatott az Instagram-oldalán követőinek Tóth Gabi. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.