Horváth Éva kisfia, Kristóf 20 hónaposan is szopizik

szoptatás Horváth Éva anyatej gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva a rajongóitól kért tanácsot: hogyan szoktathatná le 20 hónapos kisfiát a „ciciről".

Horváth Éva tanácstalan: nem tudja, hogyan szoktassa le a kisfiát a szopizásról. Kristóf már elmúlt 20 hónapos, de még mindig ragaszkodik az anyatejhez. A sztáranyuka most a követőihez fordult, ajánljanak neki egy olyan módszert, amely segíthet.

Persze érkeztek is szép számmal hozzászólások olyan anyukáktól, akiknek hasonló problémájuk van, és – hogy őket idézzük – gyermekük igazi „cicifan".

A bejegyzéshez egyébként egy fotót is csatolt, amelyen az látszik, épp a haját sminkelik ki, miközben a kisfia a keblén fekszik, és valószínűleg szopizik.

Vasvári Vivien gyönyörű szerelmi vallomást posztolt közösségi oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20190115-vasvari-vivien-gyonyoru-szerelmi-vallomast-posztolt-kozossegi-oldalara.htmlVasvári Viven és Fecsó évfordulót ünnepeltek. Ebből az alkalomból a luxusfeleség egy megható posztot tett közzé közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoZséda elegánsan dögös: imádják a rajongók – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190115-zseda-elegansan-dogos-imadjak-a-rajongok.htmlZséda legutóbbi fotójától is ámulatba estek a rajongók: elegánsan dögös az énekesnő. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEldurvult VV Reni és Zsuzsu vitája – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190115-eldurvult-vv-reni-es-zsuzsu-vitaja-video.htmlArtikulálatlan üvöltésbe torkollott a villában VV Reni és Zsuzsu vitája. TV + SztárokOrigoMeghan hercegné testvérét, Thomas Markle-t letartóztatták ittas vezetésérthttp://www.life.hu/sztarok/20190115-meghan-hercegne-testveret-thomas-marklet-ittas-vezetesert-tartoztattak-le.htmlIttas vezetésért letartóztatták Sussex hercegnéjének testvérét, Thomas Markle Jr.-t. A férfi összeveszett a párjával, mert a nő nem akarta abbahagyni a játékgépezést. TV + Sztárok--Szorcsik Viki egy régi fotót mutatott magáról: csak egy apró bugyi van rajtahttp://www.life.hu/sztarok/20190114-szorcsik-viki-egy-regi-fotot-mutatott-magarol-csak-egy-apro-bugyi-van-rajta.htmlSzorcsik Viki egy 2008-as, szexi fotót mutatott magáról: csak egy apró bugyit visel. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: pajkos játékba kezdtek a fiúk a zuhany alatt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190114-valovilag-9-pajkos-jatakba-kezdtek-a-fiuk-a-zuhany-alatt.htmlAzt már megszokhattuk, hogy a ValóVilág 9 játékosai egyáltalán nem szégyenlősek. Noha a fiúk többsége fürdőnadrágban tusol, még így is tudnak meglepetést okozni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.