Kate Hudson munka közben szoptatta meg a gyermekét

anyaság Kate Hudson szoptatás gyermek munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rani Rose Hudson Fujikawa nevet kapta Kate Hudson színésznő kislánya, aki október másodikán született meg. Úgy tűnik, az édesanya máris vállal egy-két munkát. Így történhetett, hogy munka közben kellett átélnie a szoptatás intim pillanatát. 

Kate Hudson színésznő október másodikán adott életet a lányának, Rani Rose Hudson Fujikawának, aki nem sokkal később meg is mutatott a közösségi oldalán.

Úgy tűnik, Hudson már vállal néhány munkát, így történhetett, hogy most munka közben posztolt fotót egy intim pillanatról. "Amikor dolgoznál, de a baby éhes" – írta a képhez a színésznő, aki a napfényben szoptatta a gyermekét.

Kate Hudson gyermekével Forrás: NORTHFOTO/face to face/Wiese/Face To Face

Anyának és lányának ugyanaz a férje – Egy igen bizarr bigámia hagyományahttp://www.life.hu/csalad/20190114-anyanak-es-lanyanak-ugyanaz-a-ferje-egy-bizarr-bigamia-hagyomanya.htmlA 30 éves bangladesi lány sosem álmodhatott szerelemről, ahogy arról sem, hogy maga választhatja meg jövendőbelijét. Orola Dalbot ugyanis már 3 éves kora óta házas. A férje nem más, mint édesanyja második hitvese, Noten. CsaládOrigo44 évesen szülte meg második gyermekét Tessa Dunlop: senkinek nem tanácsoljahttp://www.life.hu/csalad/20190114-44-evesen-szulte-meg-masodik-gyermeket-tessa-dunlop-senkinek-nem-tanacsolja.htmlSzámos beültetés, vetélés, sírás és fájdalom után született meg Tessa második gyermeke, és azt tanácsolja a fiatalabb nőknek, hogy ha tehetik, ne várjanak sokáig a gyermekvállalással. Lehetséges, de rengeteg kínnal jár. CsaládOrigoNők a volán mögött: szakítsunk a férfiak terjesztette sztereotípiákkalhttp://www.life.hu/csalad/20190109-nok-a-volan-mogott-sztereotipiak-es-az-igazsag.htmlTalán a mi környezetünkben is élnek olyan férfiak, akik előszeretettel hangsúlyozzák, milyen jól vezetnek. És talán mi is láttunk már olyan hölgyeket, akik rettegve ültek be a volán mögé. Tényleg jobban vezetnek a férfiak? Vagy csak az elménk játéka, hogy nőként csapnivaló sofőrnek érezzük magunkat? CsaládOrigoBaukó Éva megmutatta gyönyörű húgát, Györgyithttp://www.life.hu/csalad/20190114-bauko-eva-megmutatta-gyonyoru-hugat-gyorgyit.htmlBaukó Éva megmutatta gyönyörű húgát: Györgyivel elképesztően hasonlítanak egymásra. CsaládOrigoSporttörténelmet írt, ő lett az első női bíró NFL playoff mérkőzésenhttp://www.life.hu/csalad/20190113-no-egyenjogusag-sporttortenelmet-irt-sarah-thomas-lett-az-elso-noi-biro-nfl-merkozesen.htmlVasárnap ledőlt egy fal, a női játékvezetők nem létező történelemkönyvébe bekerült egy név: Sarah Thomas. Egy korábbi cikkünkben már felsorolt nagysorsú nőkhöz hasonlóan ez a hölgy is hatalmas lépést tett a női egyenjogúság és a női szaktudás elismeréséért. Család--7 főbűn, amit az első randevún elkövethetszhttp://www.life.hu/csalad/20190111-7-fobun-amit-az-elso-randevun-talalkan-elkovethetsz.htmlNem számít, hogy vakrandira mész, esetleg egy rövidebb internetes ismerkedés következő lépcsőfokát léped meg, vagy netán egy véletlen folytán csöppensz egy randevú közepébe, az első benyomást nem lehet semmissé tenni. Ezt pedig könnyű elrontani, amit magyarázkodással sem enyhíthet az ember. Lássuk hát azokat, amelyekkel a legjobban csökkentheted egy második találka esélyét. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.