Ambrus Attila felesége veszélyeztetett terhes, rájuk ijesztett a kicsi a vizsgálaton

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
vizsgálat veszélyeztetett terhesség Viszkis Ambrus Attila szívhang ultrahang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megszületik Ambrus Attila, azaz a Viszkis és felesége, Réka első gyermeke. A pici azonban a legutóbbi ultrahangos vizsgálaton igencsak rájuk ijesztett. A leendő édesapa pánikba esett. 

Ambrus Attila, azaz a Viszkis felesége, Réka veszélyeztetett terhes. Sokszor kell vizsgálatra járniuk, a legutóbbi alkalommal pedig a pici nagyon rájuk ijesztett.

"Órákig nem fordult úgy, hogy rendesen látták vagy hallották volna, amit kell. Réka volt bent egyedül, én nem lehettem vele, mivel a vizsgálóban több készülék is van, amit használnak, azaz több kismamát vizsgálnak egyszerre. A többi nőnek kellemetlen lett volna, ha egy férfi bent van, ezért a folyosón várakoztam" - mesélte a Blikknek Ambrus. Mint mondta: már minden apuka elment, de ő még sokáig kint várakozott. Nem tudta, mi történik odabent.

Ambrus Attila nagyon aggódott a kislánya és a felesége épsége miatt Fotó: Tuba Zoltán - Origo

"Megijedtem, mert a feleségemnél és a kislányomnál senki sem fontosabb a számomra. Rettegek attól, nehogy valami történjen velük" - fogalmazott a Viszkis, aki mindentől igyekszik kímélni a feleségét.

Azt is elárulta, lehet, hogy az ittas vezetésért kiszabott 200 ezer forintos bírságra részletfizetést kérnek, hiszen rengeteg pénzbe kerül a kisbaba érkezése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.