Bereczki Zoltán már otthon érzi magát új házában, nem zárja ki, hogy újra apa legyen

átalakítás Bereczki Zoltán ház párkapcsolat otthon család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádja új otthonát Bereczki Zoltán, el tudja képzelni, hogy hamarosan akár egy társ is beköltözzön mellé. Mint mondta: a ház alkalmas a bővítése, de így is bőven akad benne hely nemcsak egy hölgynek, hanem még egy gyermeknek is. 

Néhány hónappal ezelőtt költözött be új otthonába Bereczki Zoltán. A színész most a Best magazint fogadta a házban, amely mára teljesen elkészült. Elmesélte, milyen fejlődésen ment keresztül a váltásnak köszönhetően. Azokat a dolgokat, amelyeket eddig mindig nők végeztek körülötte, már saját maga csinálja. És bár van takarítónője, főzni is megtanult, konyháját felszerelte minden szükséges dologgal.

Bereczki Zoltán nagyon boldog új otthonában Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Semmire nem mondtam igent, ami nem tetszett, minden az én világom szerint lett kialakítva, ez tényleg. Amikor apu idejött, azt mondta: 'Tudod, hogy ez nem egy családi ház, ez a te élettered, én itt nem látok egy nőt.' Én másként látom, szerintem van még bőven hely, és van lehetőség, egyáltalán nem tartom rideg férfilakásnak az otthonomat, sőt kifejezetten úgy érzem, hogy ez a ház lehet egy új család alapja. Készen állok arra is, hogy átalakítsak dolgokat, hogy a mostani tévésarok legyen a stúdióm és a mostani stúdió legyen a másik gyerekszoba. Nem zárom ki, hogy újra apa legyek" - mondta a lapnak a színész.

Elárulta: az sem véletlen, hogy két kocsibeálló tartozik a házhoz, és szükség esetén a tetőtér is beépíthető. A kert is hatalmas, és lányának, Zorkának is megvan a saját élettere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.