Rubint Réka meg tudná győzni Schobert Norbit egy negyedik gyerekről

2019.01.19. 10:00

Schobert Norbi és Rubint Réka nemrég tért haza a Maldív-szigeteki Alakreform-táborból, ahol olyan fotó is készült, ahol Réka egy 8 hónapos kislányt tart a kezében. Norbi posztolta is a képet, és hozzátette, jó volt Réka kezében látni a babát. 

"A kislány anyukája régóta jár a táboraimba, és most hozta a kicsit is. Olyan érzés volt a kezemben fogni, mintha egy korábbi életben már lett volna köztünk kapcsolat. A gyerekeim is úgy fogták, játszottak vele, mintha a saját tesójuk lenne. Ha véletlenül kerekedni kezdene a pocakom, szerintem a család örülne neki" – mondta el a Vasárnapi Blikknek Réka. 

Forrás: Instagram/rekarubint

"Már lehet, hogy késői lenne a gyerekvállalás. Ha reálisan belegondolok, ki tudja, harminc év múlva hogy leszek, lehet, nem élhetem meg, hogy unokáim lesznek tőle. Ezt nagyon sajnálnám. Arról nem is beszélve, hogy bár Réka tökéletes egészségnek örvend, egy nőnél negyven fölött már sok kockázatot rejthet a szülés" - nyilatkozta Norbi, valamint hozzátette: "Ettől függetlenül ha akarna, Réka biztosan meg tudna győzni arról, hogy legyen egy negyedik gyerekünk".

 

 

Schobert NorbertRubint Rékababacsalád