Itt az első kép Kiss Ramóna és Lékai Máté kisbabájáról

Forrás: ramonakiss/Instagram -
Lékai Máté család grafika Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégén született meg Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfia, Noé. A képet az RTL Klub Reggelijének Facebook oldalán osztották meg.

Nem biztos, hogy az első kép tényleg a kis Noét mutatja. A Bors azt írja, lehet, hogy csak a Reggeli stábja rajzoltatott egy grafikát a kis családról, de az is elképzelhető, hogy ez egy valós fénykép ceruzamásolata.

Pintér Tibor 45 éves lett: nagy tervei vannak a következő hetekrehttp://www.life.hu/sztarok/20190121-pinter-tibor-45-eves-lett-nagy-tervei-vannak-az-elkovetkezo-hetekre.htmlTele van változásokkal Pintér Tibor élete. A színész ma, 21-én ünnepli a 45. születésnapját. Ebből az alkalomból új kedvese, Ilyés Jenifer köszöntötte, és azt is elárulták, hogy mit terveznek a következő hetekre. TV + SztárokValóVilág 9: sztriptízzel próbálta megszerezni a győzelmet Adri (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190121-valovilag-9-sztriptizzel-probalta-megszerezni-a-gyozelmet-adri-18.htmlTáncpárbajon mérte össze tudását a ValóVilág 9 villájában Adri és Lacika. A lány nem volt szégyenlős, úgy tűnik, mindent be akart vetni a győzelem érdekében. Ledobta a ruháit tánc közben. TV + Sztárok--Babapocakkal szelfizett Eke Angélahttp://www.life.hu/sztarok/20190121-babapocakkal-szelfizett-eke-angela.htmlMeglepő fotót posztolt Eke Angéla a közösségi oldalára. A színésznő babapocakkal pózol a legújabb szelfijén. TV + SztárokOrigoVarga Viktor szeme feketére változott – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-varga-viktor-szeme-feketere-valtozott.htmlVarga Viktor a Reggeli vendége volt, és természetesen nem hagyományos öltözékben jelent meg: nagyon furcsán nézett ki. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Greg ette meg a leghamarabb Krisztián kolbászát – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-vv-greg-ette-meg-a-leghamarabb-krisztian-kolbaszat.htmlVV Greg nagy élvezettel nyelte az előző széria Krisztiánjának kolbászát: meg is nyerte az evőversenyt. TV + SztárokOrigoBrad Pitt állítólag Charlize Theronnal randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-brad-pitt-allitolag-charlize-theronnal-randizik.htmlBrad Pitt igazi bombázóval jár éppen, ha igazak a pletykák. Angelina Jolie ettől tutira kiakad majd. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.