Nem tudták eldönteni, ki legyen az apa, így két apától születtek az ikrek

Forrás: NORTHFOTO/Worldwide Features / Barcroft Media/Worldwide Features / Barcroft Images -
gyermeknevelés ikrek biológia házasság család apaság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermeket szeretett volna Simon és Graeme Berney-Edwards, ám nem tudták eldönteni, hogy ki legyen a biológiai édesapa. Így mindketten adtak spermát, majd ikreik születtek. Graeme Calder biológiai apja, Simon pedig Alexandráé.

A Nagy-Britanniában élő pár, Simon és Graeme Berney-Edwards gyermeket szeretett volna, ám abban nem tudtak megegyezni, hogy melyikük legyen a biológiai édesapa. Hazájukban még nem, de Los Angelesben azonban létezik egy olyan úttörő eljárás, amelynek során mindkét szülő adhat spermát.

Az újdonsült szülők a béranyával, Meggel Forrás: NORTHFOTO/Worldwide Features / Barcroft Media/Worldwide Features / Barcroft Images

Egy donor petesejtjét termékenyítették meg a leadott mintákkal. A pár találkozott a donorral, a kanadai Meggel. „Először idegesek voltunk, de amikor megismertük Meget, olyan érzés volt, mintha a régen nem látott nővérünket láttuk volna” – mesélték a szülők.

Boldogan él a család Forrás: NORTHFOTO/GARYROBERTSPHOTO.COM/Worldwide Features / Barcroft Images

A The Sun cikke szerint csodás meglepetés volt, amikor kiderült, hogy Meg ikreket vár. A két apával madarat lehetett volna fogatni, hiszen vágyuk teljesült, Graeme Calder biológiai apja, Simon pedig Alexandráé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.