Dudás Miklós kajakozó nem lesz ott gyermeke születésénél

Forrás: facebook/Dudás Miklós sportoló -
Dudás Miklós Születés apás szülés apa olimpia kajak gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dudás Miklós sajnos nem lesz ott első gyermeke születésénél: éppen akkor lesz az edzőtábora.

Dudás Miklós és párja, Szigligeti Ivett az első közös gyermeküket várják, ám előreláthatólag az apuka nem lesz ott kislánya születésénél. Az olimpikon egy edzőtábor miatt hagyja ki a nagy pillanatot, de hiába szeretne a részese lenni, nem megoldható.

Dudás Miklós nem lesz ott gyermeke születésénél Forrás: facebook/Dudás Miklós sportoló

Ez nem egy mindennapi dolog, hogy az ember egy ilyet végignéz – mondta a Mokkában Miki, aki hozzátette, szerelmével természetesen megbeszélték, hogy az olimpiai felkészülés is nagyon fontos. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség persze megengedte, hogy Miki hazajöjjön, csakhogy a tábor Dél-Afrikában lesz, ahonnan nem olyan egyszerű megoldani a hazajutást, ráadásul rengeteg időbe telik, legalább egy nap, mire hazaér. Mivel a baba születésének időpontja kiszámíthatatlan, ezért úgy döntöttek Ivettel, hogy az apuka nem lesz a helyszínen, viszont viccesen megjegyezte, hogy élő közvetítést kért a szülőszobából.

A lélek törékenyebb, mint hinnéd – így taszíthatjuk öngyilkosságba a gyermekünket http://www.life.hu/csalad/20190127-okok-amiert-egy-gyermek-ongyilkos-lehet.htmlMi vihet rá egy 10 éves kislányt arra, hogy öngyilkos legyen, ráadásul édesanyja boldogsága érdekében? Azok számára, akik szerető családban nőnek vagy nőttek fel, elképzelhetetlen, hogy egy gyermekre otthon megaláztatás, önképének teljes lerombolása várjon, pedig sajnos a gyermekbántalmazások java része észrevétlenül történik. A lelki sebek láthatatlan módon hegesednek, de örökre megmaradnak. CsaládOrigoKatalin hercegné szeretne egy negyedik kisbabát: kislányt akarhttp://www.life.hu/csalad/20190129-katalin-hercegne-szeretne-egy-negyedik-kisbabat-kislanyt-akar.htmlKatalin hercegné két kisfiú és egy kislány édesanyja, de a hírek szerint szeretné még bővíteni a családot, ráadásul nem is olyan sokára. Család--Szabó Győző még nem tudja, hogy Rezes Judit mellett lesz-e a szülőszobábanhttp://www.life.hu/csalad/20190129-szabo-gyozo-meg-nem-tudja-hogy-rezes-judit-mellett-lesze-a-szuloszobaban.htmlMárciusban megszületik Szabó Győző és Rezes Judit második közös gyermeke. Már nagyon várják a kicsi érkezését, de a színész még nem tudja, hogy felesége mellett lesz-e a szülőszobában. CsaládOrigoKiss Ramóna cuki fotót mutatott a kisfiáról, Noérólhttp://www.life.hu/csalad/20190129-kiss-ramona-cuki-fotot-mutatott-kisfiarol-noerol.htmlKiss Ramóna és Lékai Máté kisfia, Noé hatalmas boldogságot hozott a szülei életébe. A csöppség nagyon jó baba, Ramóna azonban aggódós anyuka lett. CsaládOrigoRihanna soha nem bocsát meg az apjának, akit most be is perelthttp://www.life.hu/csalad/20190128-rihanna-soha-nem-bocsat-meg-apjanak-akit-most-be-is-perelt.htmlRihanna saját édesapját perelte be, mondván, a férfi rajta próbál meg nyerészkedni. Család--Nagyapa lesz Kökény Attilahttp://www.life.hu/csalad/20190128-nagyapa-lesz-kokeny-attila.htmlKökény Attila a közösségi oldalán jelentette be, hogy nagyapa lesz. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.