Szabó Győző még nem tudja, hogy Rezes Judit mellett lesz-e a szülőszobában

Születés szülés család gyermek apás szülés szülőszoba Rezes Judit Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Márciusban megszületik Szabó Győző és Rezes Judit második közös gyermeke. Már nagyon várják a kicsi érkezését, de a színész még nem tudja, hogy felesége mellett lesz-e a szülőszobában.

„Eddig nem nagyon volt időnk készülni a baba érkezésére. Most azonban kicsit nyugodtabb időszak veszi kezdetét. Sokkal többet tudok a gyermekeimmel és Judittal lenni, aki nagyon jól viseli a várandósságot” – mondta a Lokálnak Szabó Győző, aki Rezes Judittal második közös gyermekét várja.

Még nem igazán vásároltak babaholmikat, bár számos dolgot örököl a kicsi bátyjától, Misitől. A színész arról is beszélt a lapnak, hogy bent lesz-e a szülőszobában a felesége mellett.

„Az a helyzet, hogy nem vagyok jól ezektől a dolgoktól, tartok tőlük. De ki tudja? Lehet, hogy most átlépem a határaimat, és ott leszek Judit mellett. Nem ígértem neki semmit, nem beszéltünk még erről. Előfordulhat, hogy előadásom lesz aznap, amikor a kicsi érkezik. Az pedig nem maradhat el, mert gyermekem születik” – fogalmazott Szabó Győző.

Szabó Győző még nem döntött az apás szülésről Forrás: Facebook/Szabó Győző

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.