Ezeket a szabályokat követik György herceg és Sarolta hercegnő nevelésénél

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Chris Jackson -
szabály nevelés Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges dadusa van György hercegnek és Saroltának. Egy speciális intézményben tanulta a gyermekek gondozását és nevelését, ahol a többi között az alábbi szabályokat követik. 

György hercegnek és Saroltának természetesen a szülők is állítanak fel szabályokat, de van egy dadusuk is, aki mindenre figyel. Maria Teresa Turrion Borrallót professzionálisan arra tanították, hogyan gondoskodjon a gyerekekről, azaz dadának tanult a híres Norland College-ban. Íme, azok a technikák és trükkök, amelyeket a híres dadaképzőben tanítanak, és amilyen elvek szerint nevelkedik György és Sarolta is.

Ő György és Sarolta dadája Forrás: AFP/2015 Getty Images/Chris Jackson

Vond be a gyermeket a tervezésbe
Fontosnak tartják, hogy a gyermek is részt vegyen a nap tervezésében.

Adj nekik opciókat a választásra
Az is fontos, hogy több opció legyen az aznapi programra, így a gyermek kiválaszthatja a kedvére valót, részt vesz a döntésben.

Magyarázd el pontosan, hogy mi fog történni elinduláskor
Ez György és Sarolta esetében kifejezetten fontos, hiszen nekik több szabályt kell betartaniuk, mint egy átlagos gyereknek, de számukra sem haszontalan, ha tudják, mire számíthatnak.

Pontos étkezési idők
A gyermek életében fontos a rendszer kialakítása, így az étkezési idők is kőbe vésettek.

Lefekvés
Ahogy az étkezésnél, a lefekvésnél is fontos a rendszeresség, és az ahhoz kapcsolódó rituálék.

A puskázás misztériuma – Trükkös megoldások dolgozatíráshozhttp://www.life.hu/csalad/20190130-a-puskazas-trukkos-megoldasok-dolgozatirashoz.htmlA puskázás minden osztályban jelen van, ezt kár lenne tagadni. Nehéz olyan gyereket találni, aki soha egyszer sem vett igénybe apró segédanyagot egy-egy dolgozat megírásakor. A puskázók között is vannak azonban éles különbségek. CsaládOrigoPalik László nagylánya, Júlia már 28 éveshttp://www.life.hu/csalad/20190131-palik-laszlo-nagylanya-julia-mar-28-eves.htmlImmár 28 esztendős Palik László első házasságából született lánya. Júlia jövőre szerez doktori fokozatot az egyetemen. Család--Nyári Edit első gyermekét várja, a baba neméről is beszélthttp://www.life.hu/csalad/20190130-nyari-edit-elso-gyermeket-varja-a-baba-nemerol-is-beszelt.htmlMájusra várja első gyermekét Nyári Károly lánya, Nyári Edit énekesnő. Ő és férje, Dráfi Kálmán hegedűművész úgy döntöttek, nem szeretnék tudni, hogy kisfiút vagy kislányt várnak. Család--4 ok, amiért nem szabad a közösségi média felületekre túl sok képet posztolnod a gyermekedről http://www.life.hu/csalad/20190128-4-ok-amiert-nem-szabad-a-facebook-es-instagram-profilodra-kepet-posztolnod-gyermekedrol.htmlEgy anya vagy apa átlagosan 150–300 képet tesz közzé évente, amelyeken a gyermeke szerepel. Képzeljük el, hogy mire tinédzser lesz, milyen mértékű digitális lábnyommal fog rendelkezni, melyhez ő nem adta az engedélyét. Azzal, hogy minden értékes és érdekes pillanatát megörökíted, erősen közelítesz a mobiltelefon-fejű szülők táborához, de a mértéket megtartva, csak a családnak megőrzött fotókkal nem lesz probléma. A gond akkor van, ha ezeket rendszeresen posztolod is például a Facebook- vagy az Instagram-oldaladra. Mutatjuk, miért! CsaládOrigoMegszületett a Barátok közt egykori sztárjának, Szabó Kittinek az első gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190130-megszuletett-a-baratok-kozt-egykori-sztarjanak-szabo-kittinek-az-elso-gyermeke.htmlMegszületett a Barátok közt egykori sztárjának, Szabó Kittinek a kisfia. Család--A rajongók szerint Berki Mazsi terhes – fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190130-a-rajongok-szerint-terhes-berki-mazsi.htmlSokatmondó fotót töltött fel Berki Mazsi: úgy tűnik, mintha kerekedne a pocakja. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.