Palik László Palik Júlia interjú család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár 28 esztendős Palik László első házasságából született lánya. Júlia jövőre szerez doktori fokozatot az egyetemen.

Palik Lászlónak és Marsi Anikónak két kisfia van, de azt kevesen tudják, hogy a népszerű műsorvezetőnek a korábbi házasságából született egy lánya is. Júlia immár 28 esztendős, a Corvinus egyetem harmadéves hallgatója, várhatóan jövőre szerez majd doktori fokozatot. Emellett biztonságpolitikai szakértőként és kutatóként dolgozik. Kutatási területe a jemeni háború.

Júlia most a Story magazinnak adott egy interjút, amelyben elmesélte többek között azt is, hogyan élte meg annak idején a szülei válását.

Nyolcéves koromtól az anyukám és az apukám külön élték az életüket. Nem szeretek úgy fogalmazni, hogy elváltak, mert bár jogilag és technikailag ez történt, sosem éreztem, hogy csonka családban lennék. Fantasztikusak a szüleim, a mai napig szeretik egymást, jó barátok. Két intelligens ember lévén, időben felmérték, nekem is jobb lesz, ha nem együtt folytatják, mivel – furcsamód – így tudták megtartani azt az egységet, ami a mai napig jellemzi a családunkat. (...) Akkor mentem apához, amikor akartam, és ő is akkor jött hozzánk, amikor csak tudott. Azt hiszem, húsz év után elárulhatom a szüleimnek: jól csináltátok."

A puskázás misztériuma – Trükkös megoldások dolgozatíráshozhttp://www.life.hu/csalad/20190130-a-puskazas-trukkos-megoldasok-dolgozatirashoz.htmlA puskázás minden osztályban jelen van, ezt kár lenne tagadni. Nehéz olyan gyereket találni, aki soha egyszer sem vett igénybe apró segédanyagot egy-egy dolgozat megírásakor. A puskázók között is vannak azonban éles különbségek. CsaládOrigoNyári Edit első gyermekét várja, a baba neméről is beszélthttp://www.life.hu/csalad/20190130-nyari-edit-elso-gyermeket-varja-a-baba-nemerol-is-beszelt.htmlMájusra várja első gyermekét Nyári Károly lánya, Nyári Edit énekesnő. Ő és férje, Dráfi Kálmán hegedűművész úgy döntöttek, nem szeretnék tudni, hogy kisfiút vagy kislányt várnak. Család--4 ok, amiért nem szabad a közösségi média felületekre túl sok képet posztolnod a gyermekedről http://www.life.hu/csalad/20190128-4-ok-amiert-nem-szabad-a-facebook-es-instagram-profilodra-kepet-posztolnod-gyermekedrol.htmlEgy anya vagy apa átlagosan 150–300 képet tesz közzé évente, amelyeken a gyermeke szerepel. Képzeljük el, hogy mire tinédzser lesz, milyen mértékű digitális lábnyommal fog rendelkezni, melyhez ő nem adta az engedélyét. Azzal, hogy minden értékes és érdekes pillanatát megörökíted, erősen közelítesz a mobiltelefon-fejű szülők táborához, de a mértéket megtartva, csak a családnak megőrzött fotókkal nem lesz probléma. A gond akkor van, ha ezeket rendszeresen posztolod is például a Facebook- vagy az Instagram-oldaladra. Mutatjuk, miért! CsaládOrigoDudás Miklós kajakozó nem lesz ott gyermeke születésénélhttp://www.life.hu/csalad/20190129-dudas-miklos-kajakozo-nem-lesz-ott-gyermeke-szuletesenel.htmlDudás Miklós sajnos nem lesz ott első gyermeke születésénél: éppen akkor lesz az edzőtábora. Család--Nagyapa lesz Kökény Attilahttp://www.life.hu/csalad/20190128-nagyapa-lesz-kokeny-attila.htmlKökény Attila a közösségi oldalán jelentette be, hogy nagyapa lesz. CsaládOrigoKucsera Gábor és Tápai Szabina megmutatták újszülött kislányukathttp://www.life.hu/csalad/20190127-kucsera-gabor-es-tapai-szabina-megmutattak-ujszulott-kislanyukat-csaladi-foto.htmlElbűvölő családi képet osztott meg az Instagramján Kucsera Gábor a rajongók nagy örömére. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.