Simon Dorante-Day mindenáron be akarja bizonyítani, hogy ő Károly és Kamilla eltitkolt gyereke

Forrás: AFP -
szerelemgyerek Simon Dorante-Day Károly herceg Kamilla hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 52 éves Simon Dorante-Day azt állítja, hogy ő Károly és Kamilla szerelemgyereke. Az elmúlt években sokszor próbálta meggyőzni a közvéleményt arról, hogy igazat mond, most pedig azt állítja, Diana hercegné is tudott az ő születéséről.

Simon Dorante-Day meggyőződése, hogy ő Károly és Kamilla szerelemgyereke, élete célja pedig az, hogy ezt a királyi család is elismerje. Az 52 éves brit férfit 18 hónaposan fogadták örökbe, de ma már Ausztráliában él, ám ott sem hagyott fel az elméletével, sőt! Az elmúlt években többször is próbálta igazáról meggyőzni a közvéleményt, és most ismét interjút adott a témával kapcsolatban.

Károly herceg és Kamilla Forrás: AFP

Ezúttal azt állítja, hogy Diana hercegnő is tudott Károly és Kamilla szerelemgyerekéről, vagyis róla. Hozzátette, a hercegné a halála előtt nyilvánosság elé is akart állni a történettel, de már nem volt rá lehetősége. A férfi nemrég egy fotót is megosztott fiatalkori önmagáról, többen pedig megjegyezték, hogy a fiatal Vilmos is hasonlóan nézett ki.

A kommentelők szerint ezen a fotón Simon Dorante-Day hasonlít Vilmosra Forrás: Facebook/Simon Dorante-Day

Megszállottsága már gyerekkorában elkezdődött, de az egész nem a saját fejéből pattant ki, örökbefogadó nagyszülei – akik dolgoztak a palotában – mondogatták neki, hogy ő Károly és Kamilla eltitkolt gyermeke – írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.